Joukkoomme liittyy tulevalla kaudella kaksi täysin uutta caddiemasteria. Meidän iloinen tiimimme odottaa innolla teidän tapaamista ja kaikki ovat täällä teitä varten. Meillä on täydellinen sekoitus kilpaosaamista ja hupigolfista nauttivia pelureita.

Aleksi Sävelä

Moi, olen 23v ja kotoisin Porista. Opiskelen toista vuotta tuotantotaloutta Vaasan Yliopistossa ja vapaa-aikani vietän vahvasti golfin parissa. Nuorena olen pelannut golfia, jääkiekkoa ja jääpalloa kilpatasolla. Tämä on minun toinen vuosi Tapiola Golfissa. Toivottavasti näemme pian ja odotan innolla pääseväni työskentelemään innokkaiden golfarien parissa!

Joonas Kiiskinen

Hei, olen 19-vuotias poika Olarista. Opiskelen tällä hetkellä lukiossa viimeistä vuotta ja vapaa-aikani käytän jääkiekon parissa. Golfia olen pelannut nuoresta asti ja siitä on tullut mukava kesäharrastus. Aloitan nyt ensimmäisen vuoteni ”cädärinä”. Nähdään TAGissa!

Topias Ilmivalta

Olen Topias, 21-vuotias espoolainen. TAGissa olin cädärinä kauden 2021, mutta viime vuosi meni kokonaisuudessaan puolustusvoimien leivissä. Itsekin olen muutaman vuoden pelannut, mutta viime kesän osalta pelit jäi samasta syystä liian vähälle. Päälajina mulla on kuitenkin ollut aina salibandy, jota oon pelannut Oilersissa, niin ikään Tapiolassa. Ensi syksynä mulla starttaa kauppatieteiden opinnot Turussa. Mutta nyt innolla kohti alkavaa kautta cädärillä sekä viheriöillä. Nähdään Tapiola Golfissa!

Jonas Riska

Olen Jonas, 19-vuotias Helsinkiläinen. Aloitan syksyllä opintoni Hankenilla ja vapaa-aikani menee enimmäkseen urheilun parissa. Lajeihin kuuluu tennis, padel ja tietenkin golf. Tämä on minun ensimmäinen kauteni Tapiola Golfissa; en malta odottaa.
Nähdään klubilla – vi ses på klubben!

Leave a Reply