Yrityksille

Rakennamme Suomen kiinnostavinta yritysten golfyhteisöä.

Tervetuloa Tapiola Golfin yrityksille suunnattuun golfyhteisöön, jossa liiketoiminta ja golf kohtaavat ainutlaatuisella tavalla. Laadukkaiden yritystapahtumien lisäksi rakennamme pitkäaikaisia kumppanuuksia. Jos olet yrityksen edustaja, suosittelemme lukemaan koko sivun.

Kumppaninamme saat yrityksellesi kattavan näkyvyyden golfkentällä ja Tapiola Golfin viestintäkanavissa. Saat yrityksesi käyttöön useita brändiviestinnän vipuvarsia, näkyvyyselementtejä sekä sisällä että ulkona. Lisäksi nautit verrattomista pelimahdollisuuksista kumppanieduilla, kumppanihinnoista tapahtumissa. Tiesitkö, että Tapiola Golf kuuluu Euroopan ekologisimpiin kenttiin ja olemme kestävää kehitystä tukevien ratkaisujen myötä arvostetun GEO Foundationin sertifioima kenttä.

Vartin ajomatkan päässä Tapiola Golfista asuu yli 20 000 golfaria. Golfkeskuksessamme on vuosittain yli 100 000 asiakaskohtaamista ja vuosittain pelattuja kierroksia yli 30 000. Asiakaspohjamme on laaja – merkittävä määrä pelaajistamme on vieraspelaajia.

20000

golfaria asuu vartin sisällä

100000

asiakaskohtaamista

30000

kierrosmäärä

Yritysverkostomme jäsenet nauttivat golfista ja verkostoitumisesta inspiroivassa ympäristössä Espoon ytimessä – bisneksen kannalta parhaalla paikalla. Voit järjestää yritystapahtuman asiakkaillesi, tuoda vieraita lounaalle tai pelata ihan vain golfia. Olemme apunasi räätälöityjen ratkaisujen toteuttamisessa, olet sitten asiakkaanamme ensimmäistä kertaa tai vahva kumppanimme .

Vuosittaiset kumppanimatkamme venyttävät golfkokemuksen Euroopan upeimmille väylille. Edellisinä vuosina olemme matkustaneet muun muassa eksklusiivisiin Ryder Cup -kohteisiin Pariisin Le Golf Nationaleen ja Rooman Marco Simoneen. Keväällä 2024 kävimme Portugalin upeassa Cascaisissa, jossa mukanamme oli pari uutta kumppania. Olisiko sinun vuorosi ensi keväänä?

Lisäksi järjestämme yritysten golfyhteisöllemme kesäaamujen treenejä PGA Pro Mika Piltzin kanssa ja after work -tapahtumia klubillamme, Espoon suurimmalla aurinkoterassilla.

Laadukkaat yhteistyökumppanit vahvistavat myös toinen toistensa brändejä ja autamme parhaamme mukaan sinua löytämään yhteisiä intressejä muiden verkostomme yrityspäättäjien kanssa. Verkostossamme on mukana oman alansa ykkösbrändejä, kuten Mercedes-Benz, Mandatum, American Express ja Thermia.

Tapiola Golfin keskeinen sijainti mahdollistaa vaivattoman pääsyn niin pääkaupunkiseudulta kuin lähialueilta, luoden täydellisen kohtaamispaikan sinulle ja vieraillesi.

Odotamme innolla yhteistyötä kanssasi. Tervetuloa TAGiin!

Le Golf National, Pariisi

Marco Simone Golf & Country Club, Rooma

Quinta da Marinha, Cascais

Kiinnostuitko yritysyhteisöstämme? Tai haluatko järjestää tällä kertaa tapahtuman ja tutustua rauhassa yhteistyöhön kanssamme?

Otamme mielellämme vastaan tiedusteluja yhteistyökumppanuuksista ja tapahtumien järjestämisestä. Aloita täyttämällä alla olevan lomakkeen tai ottamalla suoraan yhteyttä palvelupäällikköömme Linda Ratilaiseen, linda.ratilainen@tapiolagolf.fi / +358 44 3240192.

 • Verkostoidu inspiroivassa ympäristössä
 • Pelaa golfia keskeisellä sijainnilla – vain vartti Stadista
 • Järjestä asiakastapahtumia
 • Isännöi vieraita tyylikkäällä klubillamme
 • Osallistu eksklusiivisille kumppanimatkoille
 • Harjoittele muiden kumppanien kanssa Piltz Golf Schoolin golftreeneissä
Käytössäsi olevat näkyvyyselementit:

 • Kuusi HD-näyttöä klubilla ja ulkona
 • Väyläkumppanuudet
 • Lipputangot klubin edustalla tapahtumaan
 • Viheriöliput tapahtumaan
 • GameBook Tournament -kilpailusivu tapahtumaan
 • Tilat roll-upeille ja muille mainoksille tapahtumaan

Täytä lomake

  Olen kiinnostunut

  Saunatila

  Golfkauden ulkopuolella voit varata saunat käyttöösi tai yhdistellä ohjelmaa talon eri palveluista. Miltä kuulostaisi tiimipäivä aamiaisella, kokouksella, golftreeneillä ja päivän päätteeksi saunalla ja illallisella?

  Pyydä tarjous

  Kokoustila

  Varaa raikas kokoustilamme käyttöösi. Tapiola Golfiin on helppo tulla ja maksuttomat parkkipaikat löytyvät suoraan klubin edestä. Tapiola Golfin Members’ Lounge on kokoustila, joka soveltuu 2–12 henkilön tilaisuuksiin. Käytössä on 70” näyttö ja ClickShare langatonta jakamista varten. Kun tilaa ei ole varattu, on lounge vapaassa käytössä TaGilaisille ja Tapiola Golfin kumppaneille.

  Hinnat:
  120 € puoli päivää
  200 € koko päivä

  Varaukset:
  Linda Ratilainen
  p. 044 3240 192
  linda.ratilainen@tapiolagolf.fi