OnGolf – Golfmatkat pallon aurinkoisemmalle puolelle

OnGolf on golfmatkailun pro

Teemme kaikkemme hyvän palvelun, luotettavuuden ja asiakkaidemme parhaaksi, jotta he voivat lomallaan keskittyä sataprosenttisesti lempiharrastukseensa.

Asiakastyytyväisyytemme on erittäin korkea. Jopa 99 % pelimatkojemme asiakkaista suosittelisi OnGolfia muille golfareille.

Suomen suurimpana ja johtavana golfmatkojen järjestäjänä tarjoamme monipuolisen lomavalikoiman lähes ympäri vuoden. Pelikausi ulkomaiden kentille alkaa syyskuussa ja pitkälle loppukevääseen. Kesällä olemme järjestäneet myös Suomen kentillä OnGolf & Golf Center Tour -kiertueen ja suositun OnGolf Scramblen.

OnGolfin pelimatkoilla kaikki on valmiiksi järjestetty. Mukana on aina kokenut suomalainen vetäjä sekä mukavaa matka- ja peliseuraa. Yhden ja kahden viikon pelimatkojen lisäksi ohjelmassa on myös pidennettyjä OnGolf Break -viikonloppumatkoja

OnGolfin opetusmatkojen suomalaiset opettajat ovat kokeneita PGA pro -tason ammattilaisia, joten opetuksen taso ja tehokkuus pienryhmissä on huippua. Opetusmatkat sopivat green cardin suorittaneille golfaajille.

OnGolfin ryhmämatkat suunnitellaan mittatilaustyönä toiveittenne mukaisesti. Kohteeksi voit valita jonkun pelimatkakohteistamme tai lähes minkä tahansa maailman golfkohteista.

Asiantuntemuksemme niin matkailun kuin golfin osalta on huippua. Perustajasosakkaat Tuomas Kiiskinen ja Mari Jokinen ovat työskennelleet matkailun ja golfin parissa jo vuosikymmeniä – vuodesta 2012 alkaen OnGolfin peräsimessä. Aikaisemmin yrittäjät vastasivat mm. Aurinkomatkojen golftuotteesta. Suomen johtava golfvälineiden myymäläketju Golf Center Oy on myös aktiivisesti mukana OnGolfin toiminnassa.

OnGolfilla on erinomaiset kumppanisuhteet sekä lentoyhtiöiden että golfkenttien ja hotellien kanssa. Teemme kiinteää yhteistyötä mm. Finnairin, Norwegianin, Tapin, Turkish Airlinesin ja Lufthansan kanssa, joten saamme järjestettyä lennot mahdollisimman lähelle pelikohdettasi kilpailukykyiseen hintaan. Pystymme myös varaamaan parhaat starttiajat kentiltä ja golfaajille sopivimmat hotellit. Kaikki pelaa –  keskity sinä huolettomana lomailuun!

Tervetuloa OnGolfin matkoille!

Katso OnGolfin matkat tästä