Järjestä tapahtuma

Ota yhteyttä, kaikki onnistuu!

Vuonna 2016 valmistunut moderni ja vaikuttava klubitalomme tarjoaa verrattomat puitteet satojen erilaisten golftapahtumien järjestäjille golfkauden aikana. Toimintamme Tapiola Golfissa perustuu ensiluokkaiseen palveluun, laajaan ammattitaitoon ja intohimoon tuottaa odotukset ylittäviä elämyksiä ja tapahtumapäiviä golfin parissa.

Lyömätön sijainti ja monipuolisesti haastava links-kenttä

Pääkaupunkiseudun ytimessä sijaitseva Tapiola Golf on 18-reikäinen links-vaikutteinen golfkenttä golfmarkkinoiden kannalta parhaalla paikalla. Kentän tunnusomaiset kauniisti kumpuilevat väylät, suuret ja muodokkaat griinit sekä kentän mainio kunto kerää vuosi vuodelta kiitosta pelaajilta. Kenttämme lyhyet siirtymät ja tiivis kenttäkokonaisuus takaavat asiakkaille ja pelaajille täydellisen yhdistelmän viihtyvyyttä ja sosiaalisuutta, mitä et löydä muualta.

Etsitkö uutta sisältöä yrityksenne kesäpäiviin tai henkilökunnan virkistyspäiviin? Järjestämme eri kokoisille ryhmille lajiin tutustumispaketteja! Opettajamme neuvovat lajin perusasiat rangella ja lähipelialueellamme. Mahdollisuus myös green cardin suorittamiseen päivän yhteydessä!

Päivän kulku

  • 7:30 Ilmoittautuminen klubilla, aamiainen, pyramidit rangella ja valmistautuminen kilpailuun
  • 8:45 Kisainfo 
  • 9:00 Siirtyminen tiipaikoilla
  • 9:15 Yhteislähtö, 18 r. 
  • 13:30 Saunomismahdollisuus ja ruokailu 
  • 14:00 Palkintojenjako 

Aikataulua voidaan räätälöidä asiakkaan toiveiden mukaan. 

Pyydä tarjous!