Golfopetus

Piltz Golf School

Piltz Golf School tarjoaa räätälöityä opetusta ja valmennusta kaiken tasoisille pelaajille. Käytössäsi on laadukkaat harjoitusmahdollisuudet, opetusvälineet ja opettajat. Viimeisintä teknologiaa edustava opetusstudio sijaitsee Tapiolan Golfkeskuksen alakerrassa. Studiossa harjoittelet ympäri vuoden, kuitenkin kesällä sisältä ulos rangelle lyöden. Rangella tapahtuvassa opetuksessa käytössä on TrackMan Range -teknologia.

Päävalmentaja Mika Piltz

Vastuuvalmentaja Henrik Karvinen

Laadukasta opetusta kaiken tasoisille pelaajille

PGA Prot Mika Piltz ja Henrik Karvinen auttavat kehittämään golftaitojasi, olit sitten aloittelija tai huipputason pelaaja. Pitkän uran ammattilaisena pelannut ja myöhemmin golfopettajaksi kouluttautunut Mika Piltz toimii yksilö- ja ryhmäopetusten lisäksi muun muassa Selänne & Piltz Golf Academyn päävalmentajana sekä useiden Suomen kärkipelaajien, kuten Kalle Samoojan valmentajana. Itsekin ennen ammattiopettajan uraa kilpaa pelannut Henrik Karvinen on svingivalmennuksen lisäksi erikoistunut puttivalmennukseen ja on yksi harvoista sertifioiduista SAM Putt Lab -valmentajista Suomessa.

Tapiola Golfin opettajat ovat myös aktiivisesti mukana yritystapahtumissa. Varaa Mika tai Henrik mukaan tapahtumaan – meillä on useita ideoita, miten sinä ja asiakkaasi saavat golfpäivästä enemmän irti. Esimerkkejä yritystapahtuman erikoiskilpailuista:

  • Beat the Pro par3-väylällä, jossa pelaajat saavat mitata taitojaan raudanlujaa ammattilaista vastaan.
  • Pisin- & suorin drive -kilpailu TrackManilla – pelaajat saavat dataa omasta lyönnistään ja ammattilaitteiston analyysin lyönnistä. Tällä rastilla käytetään Pro V1 –palloja, järjestyy myös Tapiola Golin kautta.

Päivässä golfariksi –kurssi aloittelijoille yritystapahtuman yhteydessä

Kutsu yrityspäivääsi vieraita, jotka eivät vielä pelaa golfia. Päivän päätteeksi vieraat lähtevät kotiin green cardin ja toivottavasti uuden harrastuksen kanssa. Päivässä golfariksi -tehokurssi on rento ja mukava tapa aloittaa lajin harrastaminen laadukkaalla opetuksella, joka mahdollistaa samallao sallistumisen seuraavan vuoden golfkisaasi.

Kurssilla käydään läpi kaikki pelin osa-alueet sekä alkuun pääsemiseksi tarvittava teoria. Kurssin kesto on noin 5 h, joka toteutetaan samaan aikaan kilpailun kanssa. Mailat ja pallot sisältyvät kurssin hintaan – vieraidesi ei tarvitse kuin tulla paikalle. Ryhmän koko max. 12 henkilöä.

Tutustu lisää Piltz Golf Schooliin

  • Mika ja Henrik avaavat varauskalenterinsa seuraavalle kalenterikuukaudelle noin kuukauden ennakkoon. Löydät saatavilla olevat ajat suoraan opettajien varauskalenterista.
  • Mika tekee syksyisin ja keväisin opetusmatkoja yhteistyössä OnGolfin kanssa. Matkalla pääset harjoittelemaan Mikan kanssa huippuolosuhteissa ja pelitilanteissa.
  • Henrik vastaa kesän green card -kurssien opetuksesta ja seuran juniorivalmennuksesta. Kysy tulevista kursseista ja leireistä lisää caddiemasterilta caddiemaster@tapiolagolf.fi.
  • Golfpiste on tuottanut Mikan kanssa tukun opetusvideoita. Katso videoita tästä.
Piltz Golf School
Mika Piltz ja Henrik Karvinen