Ossi Sahanen on nimitetty Tapiola Golfin uudeksi kenttämestariksi. Hänet valittiin yli kahdenkymmenen ehdokkaan joukosta, jossa oli mukana maamme kärkiosaajia. Rekrytointi tapahtui niin sanottuna hiljaisena hakuna ja tämä osaltaan vaikutti prosessiin. Ossi aloitti toimessaan 27.3. ja työt ovat lähteneet vauhdilla käyntiin kuten osattiin odottaakin.

Ossi on 42-vuotias ja lähtöisin Kouvolasta. Perheeseen kuuluu avopuoliso Johanna sekä lapset Eero, Kalle ja Kasperi. He asuvat Lauttasaaressa, joten työmatka on mukavan lyhyt aikaisempiin verrattuna.

Ossilla on 25 vuoden työkokemus golfkentän hoidosta. Hän on koulutettu kentänhoitaja ja kenttämestari omaten kymmenen vuoden kokemuksen budjettivastuullisesta kentänhoidosta ja henkilöstöjohtamisesta kenttämestarina. Ossia pidetään joustavana ja yhteistyökykyisenä tiimityöskentelijänä, joka on tarvittaessa itsenäinen päätöksentekijä. Henkilöjohtajana hän haluaa olla omalla esimerkillään kannustava, sitoutunut ja sitouttava. Työkokemusta Ossille on kertynyt Kotkan Golfista, Koski-Golfista, Vuosaari Golfista, Helsingin Golfklubilta, Master Golfista, Kotojärvi Golfista, Gumböle Golfista, Espoon Golfseurasta, Vihti Golfista ja viimeisimpänä Pickala Golfissa apulaiskenttämestarina ja Forest-kentän vastaavana. Vaikuttava lista ja kirjo erilaisista golfkentistä Suomessa. Töitä Ossi on ehtinyt tehdä myös taksinkuljettajana Kovanen Oy:ssä ja ravintolakasinopelien hoitajan RAY:ssä.

Harrastuksiin Ossilla kuuluvat golf (hcp 9), koripallo, lenkkeily ja veneily.

Antakaamme kaikki tukemme Ossille meillekin tärkeässä ja vastuullisessa tehtävässä.

Toivotamme Ossin erittäin tervetulleeksi Tapiola Golfin yhteisöön. Onnea ja menestystä!

 

Jari Hakkarainen

Toimitusjohtaja

Tapiola Golf Oy

 

Leave a Reply