Junioreiden harjoitusryhmät

Tapiola Golfin harjoitusryhmät junioreille

Tervetuloa mukaan Tapiola Golf ry:n yhteistyössä Piltz Golf Schoolin kanssa järjestämään juniorivalmennukseen
kesäkaudella 2024 (29.4.–29.9.2024.).

Tältä sivulta löydät tietoa koko kauden mittaisista harjoitusryhmistä. Kesäleireistä löydät tietoa täältä. Juniorien opetuksesta vastaavat Piltz Golf Schoolin PGA Pro Henrik Karvinen ja Tapiola Golfin golfohjaaja Olli Pohjonen. Treeniryhmiä on seitsemän, lisätietoa ryhmistä alla.

Ryhmät:

 • (täynnä) Aloittelijat 7–10 vuotiaille vasta-alkajille. Opettajana Olli Pohjonen. Hinta 210 €.
 • (täynnä) Aloittelijat (edistyneet) 7–12 vuotiaille vasta-alkajille. Opettajana Olli Pohjonen. Hinta 210 €.
 • (täynnä) Harrasteryhmä 1 – hcp 40–54 & suositusikä yli 10v. Opettajana Henrik Karvinen. Hinta 245 €.
 • (täynnä) Harrasteryhmä 2 – hcp alle 36 & suositusikä yli 10v. Opettajana Henrik Karvinen. Hinta 245 €.
 • Aktiiviryhmä tytöille – hcp alle 36 & suositusikä yli 10v. Opettajana  Henrik Karvinen. Hinta 245 €.
 • Aktiiviryhmä pojille – hcp alle 36 & suositusikä yli 13v. Opettajana Henrik Karvinen. Hinta 245 €.
 • (täynnä) Kilparyhmä tavoitteellisesti harjoitteleville. Opettajana Henrik Karvinen. Hinta 550 €.

HUOM! Henrikin treeneistä on tauko 17.6.–5.7.2024. Ollin treeneistä on tauko 1.7.–14.7.2024.

Ilmoittautuminen ja lisätietoa

Ilmoittautumiset ja lisätietoja Tapiola Golfin caddiemasterilta puh. (09) 4250 0750 tai caddiemaster@tapiolagolf.fi. Tietoina tarvitsemme: lapsen ja huoltajan nimet, lapsen ikä, tasoitus, seura, yhteystiedot ja valittu ryhmä.

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Jos enemmän harrastaneiden ryhmä täyttyy, pelaajalle tarjotaan paikkaa aloittelijoiden ryhmässä, jos siinä olisi vielä tilaa. Pidätämme oikeuden harjoitusryhmien muutoksiin, jotta valmennus ja ryhmät pysyvät laadukkaina. Henrik pystyy ohjaamaan pelaajia henkilökohtaisesti, joten kaikki saavat tasolleen sopivaa opetusta.

Kurssimaksu sisältää opetuksen, pallot, kenttämaksut ja mahdolliset kesän aikana järjestettävät kurssin omat kisat. Muista kauden aikana mahdollisesti tehtävistä asioista sovitaan erikseen osallistujien kanssa. Kurssimaksun voi maksaa 1–3 erässä. Ilmoittautuneet sitoutuvat osallistumaan koko kauden treeneihin, vaikka maksaisivat valmennusmaksun erissä.

Tähän toimintaan olemme saaneet opetus- ja kulttuuriministeriön jakamaa seuratukea.

Junioreiden opettajat

Henrik Karvinen

Piltz Golf Schoolin PGA Pro Henrik ”Henkka” Karvinen harjoitteli kilpapelaajana vuosia Mika Piltzin opetuksessa ennen siirtymistään valmentajan ammattiin. PGA Finlandin ammattivalmentajatutkinto 2018.

Olli Pohjonen

Golfopettajakoulutusta parhaillaan suorittava Ollilla on pitkä kokemus valmennus- ja koulutustehtävistä liikunnan saralla. Olli on opettanut Tapiola Golfissa nuoria aloittelijoita usean vuoden ajan.

Aloittelijat ja edistyneet aloittelijat

Molemmat ryhmät ovat suunnattu junioreille jotka ovat golfharrastuksen alkutaipaleella ja tulevat treenaamaan Tapiola Golfin harjoitusalueilla toukokuun alusta aina syyskuun loppuun saakka.

Aloittelijat on suunnattu 7–10 vuotiaille ja Aloittelijat (edistyneet) 7–12 vuotaille. Aloittelijoiden ryhmässä käydään läpi golfin alkeet, eikä aikasempi pelikokemus lajista ole tarpeellista. Molemmissa ryhmissä harjoituksia tulee olemaan ohjatusti 1 kerran viikossa, minkä lisäksi luvassa on mielenkiintoisia omatoimisia harjoitteita, sekä leikkimielistä kisailua. Molempiin ryhmiin osallistuvien junioreiden on mahdollista suorittaa Green Card – kurssi kesän aikana (mikäli kurssia ei ole aikaisemmin suoritettu).

Ilmoittaudu

Harjoitukset

 • Aloittelijat: torstaisin klo 18.00–18.55
 • Edistyneet aloittelijat: torstaisin klo 19.00–19.55
 • Aloittelijaryhmään mahtuu maksimissaan 8 junioria ja edistyneiden aloittelijaryhmään 10 junioria.
 • Yhteensä 17 treenikertaa

Harrasteryhmät 1 & 2

Molemmat ryhmät ovat suunnattu junioreille, jotka ovat pelanneet golfia aiemmin. Ryhmät tulevat treenaamaan Tapiola Golfin harjoitusalueilla toukokuun alusta syyskuun loppuun.

Harrasteryhmä 1 on suunnattu jo greencardin suorittaneelle nuorelle juniorille, joilla on jo hieman kokemusta lajista.

Harrasteryhmä 2 on suunnattu nuorille junioreille, joille pelikokemusta on kertynyt jo jonkin verran, sekä golfin harjoittelu ryhmässä on jo tuttua.

Ilmoittaudu

Harjoitukset

 • Harrasteryhmä 1: maanantaisin klo 17.00–17.55
 • Harrasteryhmä 2: maanantaisin klo 18.00–18.55
 • Treeniryhmä toteutetaan, mikäli osallistujia on vähintään 8 junioria/ryhmä, maksimissaan 10 junioria/ryhmä.
 • Yhteensä 18 treenikertaa

Aktiiviryhmät tytöille ja pojille

Aktiiviryhmät on suunniteltu jo enemmän pelanneille junioreille, joiden tasoitus on alle 36 tai matkalla siihen. Harjoittelu ryhmässä on nuorelle tuttua ja intoa riittää keskittyä koko kauden treeneihin. Sekä tytöille että pojille on omat harjoituskertansa. Poikien ryhmä on suunnattu yli 13-vuotiaille.

Ilmoittaudu

Harjoitukset

 • Aktiiviryhmä tytöille: maanantaisin klo 19.00–19.55
 • Aktiiviryhmä pojille: keskiviikkoisin klo 16.30–17.25 touko-, elo- ja syyskuussa. Maanantaisin klo 20.00–20.55. kesä- ja heinäkuussa.
 • Treeniryhmät toteutetaan, mikäli osallistujia on vähintään 8 junioria/ryhmä, maksimissaan 10 junioria/ryhmä.
 • Yhteensä 18 treenikertaa.

Kilparyhmä

Kilparyhmä on suunnattu tytöille ja pojille, joiden harjoittelu ja pelaaminen on tavoitteellista. Ryhmän juniorit ovat pelanneet jo aikaisemmin Golfliiton järjestämiä virallisia juniorikilpailuja tai heidän tavoitteena on pelata niitä tulevalla kaudella. Kilparyhmän kokoonpanosta vastaa Henrik Karvinen. Kilparyhmä harjoittelee kauden läpi torstaisin. Kilparyhmän junioreiden maksuun kuuluu 3 yksityistuntia Henrik Karvisen kanssa. Yksityistunneista sovitaan erikseen ajankohta Henkan kanssa.

Ilmoittaudu

Harjoitukset

 • Kilparyhmä: torstaisin klo 16.30–17.55
 • Kilparyhmälle järjestetään lisäksi treeni- tai pelipäivä. Tarkempi ajankohta selviää myöhemmin, kun kentän tilanne selkenee.
 • Ryhmään mahtuu 6–10 junioria.
 • Yhteensä 18 treenikertaa.