Kilpailut & Tapahtumat

Kilpailut & Tapahtumat 2022

Tapiola Golf tarjoaa mielenkiintoisen ja sopivan haastavan kilpailuareenan, joka pitää sisällään kaikki links-kenttien ominaisuudet. Monesti kilpailut ratkeavat vasta klubin eteen laskeutuvan 18. väylän greenillä. Kilpailukalenteriin voi tutustua alla olevasta GameBook-näkymästä.

Järjestä oma tapahtuma?

Kilpailukalenteri 2022

Avoimet- ja seuran järjestämät tapahtumat ja kilpailut

Ilmoittautumisohjeet ja peruutusehdot

Tapiola Golfin järjestämissä kilpailuissa pätee seuraavat ilmoittautumisohjeet, ellei mainita toisin.

Kilpailuihin avataan ilmoittautuminen GameBook -kilpailukalenterin kautta ja ilmoittautuminen päättyy viimeistään kaksi päivää ennen kilpailun ajankohtaa. Mikäli pelaaja peruu ilmoittautumisensa kilpailuun ilmoittautumisajan päätyttyä, voidaan pelaajalta periä kilpailumaksu kokonaisuudessaan. Kun kilpailun starttilistat on julkaistu voidaan ottaa täydentäviä pelaajia mukaan kilpailuun vajaisiin starttiryhmiin.

Tapiola Golf Ry:n Kilpailumääräykset

Koko kauden kestävät kilpailut

HPP Viikkokisa

HPP viikkokisa pelataan minä tahansa arkipäivänä maanantaista perjantaihin pelaajan valitsemana ajankohtana. Kilpailut starttaavat heti vappuviikolla ja päättyvät syyskuun puolivälissä.

Viikkokilpailut pelataan tasoituksellisena pistebogeyna yhteensä noin 20 kertaa. Alku- ja loppukauden kilpailut pelataan 9 reikäisenä (kyseisen viikon etuysi), muuten 18 reikää. Kauden rankingpisteisiin otetaan mukaan jokaisen pelaajan 10 parasta kisaa.

Palkintopottia kasvattaa sponsorimme HPP Asianajotoimiston panostus, joten kaikki mukaan kisaamaan. Joka viikolla palkitaan tuttuun tapaan myös paras scratchpelaaja. Palkintopotti jaetaan kauden päätyttyä ja viikkokisan vuosirankingin voittajalle on tarjolla myös paikka legendaarisessa Shoot Outissa.

Ilmoittautuminen ja kilpailumaksu 5 euroa / viikko maksetaa ennen kierrokselle lähtemistä. Pelaaja voi pelata yhden kisakierroksen viikon aikana. Tulokset näkyvät livenä GameBook sivulla.

Kilpailujen tulokset ja ranking tästä linkistä.

OnGolf Kortteliliiga

Kortteliliiga on hauska ja jännittävä reikäpelikisa, jossa asuinalueesi joukkue haastaa muut asuinalueet 

Suosittu OnGolf Kortteliliiga jatkuu kesällä 2022. Mukaan otetaan uusia joukkueita, jos saat sellaisen koottua asuinalueeltanne. Kortteliliiga on avoin kaikille golfareille, eli kannattaa suositella tutuille mukaan tulemista.

 • Voit ilmoittaa kortteliliigaan oman asuinalueesi yksittäisiä pelaajia tai toimia joukkueen muodostajana. Jos joukkueesi tarvitsee lisää pelaajia, autamme niiden hankkimisessa
 • Ilmoita nimesi ja osoitteesi huhtikuun alussa caddiemaster@tapiolagolf.fi niin olet mukana pelaajalistoilla, joiden perusteella joukkueita kootaan
 • Joukkueen optimipelaajamäärä on 5-6 henkilöä. Vähintään 4 pelaajaa tarvitaan, mutta enemmänkin kuin 6 voidaan nimetä joukkueeseen
 • Kisaa pelataan toukokuusta syyskuuhun ja pelejä tulee arviolta 4-7 joukkueen koosta ja menestyksestä riippuen
 • Erillistä osallistumismaksua ei ole, vieraspelaajan green fee 25 €/ 9 r ja 45 €/18 r

Rohkeasti mukaan! Kortteliliigassa pelaaminen on hauskaa ja yhteisöllistä golfia!

Reikäpelimestaruus, yleinen ja seniorit

Seuran reikäpelien mestaruudet ratkotaan kahdessa sarjassa; yleinen ja seniorit. Yleinen sarja pelataan ilman tasoituksia ja senioreiden sarja, yli 50 v. täysin tasoituksin. Kumpaankin sarjaan vaaditaan Tapiola Golf ry:n jäsenyys.

Pelit käynnistyy toukokuussa ja ilmoittautumiset tapahtuu huhti-toukokuun vaihteessa.

Tervetuloa pelaamaan seuran reikäpelimestaruudesta!

Eclectic -kisat, naiset ja seniorimiehet

Hauska kisa, jossa vain parantavilla väyläkohtaisilla tuloksilla on merkitystä! Pelaaja kerää itselleen parhaan mahdollisen tuloksen jokaiselta väylältä koko kauden ajalta.

Naiset pelaavat omaa sarjaa ja Seniorimiehille on oma sarjansa.

Väylältä ei voi merkitä tulosta, joka on pelattu talvigreenille.

Pelikausi kesäkuu-syyskuu.

Naisten Eclecticin ajankohtaiset tulokset löytyvät täältä.

Seniorimiesten Eclecticin ajankohtaiset tulokset löytyvät täältä.

SPOON TAGI -perhepelicup

Tapiola Golf ry järjestää jälleen suositun perhepelicupin, johon voivat osallistua Tapiola Golfin jäsenet ja osakkaat ja heidän perheenjäsenensä. Joukkueen toisen jäsenen tulee olla Tapiola golfin jäsen tai osakas.

Kilpailu pelataan täysin tasoituksin four ball (best ball) reikäpelinä. Perhejoukkueen muodostaa kerrallaan 2 pelaajaa samasta taloudesta. Pelaajia voi kuitenkin vaihtaa kierrosten välillä. Kilpailuun otetaan mukaan 16 ensimmäiseksi ilmoittautunutta perhekuntaa.

Pelikausi kesäkuu-syyskuu.

Tapiola Golf Maksutavat

 • MobilePay
 • Debit-kortti
 • Visa
 • Mastercard
 • American Express
 • Diners club
 • Smartum liikunta-ja kulttuuriseteli, Smartum saldokortti, verkkomaksu ja mobiilimaksu
 • Virikeseteli- ja kortti
 • E-passi
 • Easybreak
 • Tykysetelit ja tyky online
 • Ticket Mind&Body