Kuulumisia ladykapteenilta

Iloisena ja joukkueestani ylpeänä voin kertoa, että toimme pokaalin takaisin Tapiolaan 7.7. Nordcenterissä kisatun ottelun jälkeen. Olemme vuodesta 2013 alkaen kisanneet Nordcenterin naisia vastaan rennon ystävyysottelun, tämä tuo joukkueellemme mainion mahdollisuuden pelata Nordcenterin kauniilla kentällä. Tällä kertaa sankarimme oli Hannele Moisala, joka pelasi peräti 39 bogipistettä.
Hirsalan, Ringsiden ja SHG:n seuroista tulee jokaisesta kuusi naista vieraaksemme 27.7. klo 15 alkaen. Tapiolan joukkue tähän tapahtumaan on kasassa. Elokuussa pääsemme vierailulle SHG:n Luukin tai Lakiston kentälle edulliseen 20 euron hintaan. Tuon vierailun päivämäärä ei ole vielä tiedossa, tiedotan siitä myöhemmin.
Seuramme ”kauden avajaiskisa” pelataan 8.8. parikisana. Seuraa kilpailukalenteria.
Golfliiton kansallinen naistenpäivä siirrettiin kesäkuun alusta koronan takia elokuun alkuun. Me emme sille päivälle järjestä mitään erityistä tapahtumaa, koska se on vielä selkeästi lomakautta. Sen sijaan haluan korostaa kahta tulevaa naisten tapahtumaa, joihin toivon runsasta osallistumista:

  • maanantaina 10.8. alkuillasta on naisten peli-ilta, jossa pelataan tällä kertaa vain kolmella mailalla. Tule kokeilemaan, illan jälkeen voit hyvinkin ihmetellä, miksi aina kuljetat niin valtavan isoa maila-arsenaalia mukanasi. Kisa on leikkimielinen ja puolikkaan kierroksen jälkeen syömme totuttuun tapaan yhdessä Vistassa. Jos olet uusia pelaajiamme, tule ihmeessä mukaan tutustumaan meihin ”vanhoihin”. Ilmoittautua voit joko nettisivuiltamme löytyvän kilpailukalenterin kautta tai olemalla yhteydessä caddiemasteriin. Iltaan mahtuu mukaan 24 naista.
  • lauantaina 29.8. (vaihtoehtoisesti sunnuntaina 30.8.) pelaamme naisten pistebogikisan täysin tasoituksin. Tähän tapahtumaan palaan myöhemmin.

Eclecticin tilanteen näet kilpailukalenteristamme Tapiola Golfin nettisivuilla. Voit viedä tuloksesi ja tulosparannuksesi caddiemasterille, joka päivittää tiedot eclecticin osalta. Eclecticiin voit edelleen ilmoittautua mukaan maksamalla cädärin luona 5 euroa, meillä on vielä pitkälti aikaa iloita jokaisesta väylästä, jonka tulosta saamme parannettua.
Birdiepuuhun naisten pukuhuoneeseen voit käydä laittamassa tiedot tekemistäsi birdieistä. Pikkuhiljaa alkaa olla omenoiden aika. Toivottavasti syksyllä näemme hyvin värikkään birdiepuun.
Osallistukaa reippaasti myös seuran muihin tapahtumiin, kuten viikkokisoihin, kuukausikisoihin, kortteliliigaan, reikäpelimestaruuskisaan, senioreiden tasoitukselliseen reikäpeliin, seuran mestiksiin. Myös Suomen Golfliitolla on runsaasti aktiviteetteja, mm. ”Kierrä 20”- ja ”Pelaa 100 bogipistettä”-haasteet. Ja muistakaa jättää mahdollisimman paljon tuloskortteja, jotta tasoituksenne vastaisi todellista pelitasoanne.
 
Iloa, terveyttä ja oikein mukavia pelikierroksia kaikille toivottaa ladykapteeni Ulla Björklund
 

Kapteenin terveiset

Hei golfarit, kesä alkaa näyttää parhaita puoliaan ja golfin puitteet ovat kerta kaikkiaan hyvät Suomessa. Lähes kaikkien kenttien varauskirjat ovat pullollaan ja pelaajia riittää. Ainoastaan yritystapahtumat ovat vielä Covid -unessa, mutta syksyä kohti aktiviteetit nousevat. Koska tii-aikoja on vain tietty määrä, on erityisen tärkeää, että muistatte myös peruuttaa ajoissa, jos ette itse tai seuralaisenne pääsekään varaamallesi ajalle. Tästä hyötyy kaikki, sillä siellä saattaa olla joku juuri etsimässä sopivaa lähtöä.  Toinen muistettava asia on hiekkapurnukan mukaanotto kierrokselle. Jos jo etuysin aikana muistaa korjata omansa ja muutaman muun pivotin, niin kenttä pysyy varmasti paremmassa kunnossa kuin jos jätät sen tekemättä.Toinen purkki takaysille on jo silkkaa bonusta kentälle.  Sama toki koskee niitä iän ikuisia griini osumia. Varsinkin kakkosgriinillä on luokattoman paljon iskemiä, vaikken itse ymmärräkään mistä ne johtuu. Niin usein olen etuvartiossa olevasta bunkkerista palloni löytänyt. Kolmas muistetteva asia on kenttätyöntekijöiden rauhoittaminen. Tein itse tänään tuulisessa säässä sen virheen, että avasin vaikka näin työkoneen edessäni. Tiesin, ettei avaukseni yllä koneeseen, mutta tietenkään tuo ajaja ei voinut tietää sitä. Turhaa siis säikytellä henkilökuntaa, kun muutaman hetken odottelun jälkeen he heiluttavan vapauttavasti.
 
Tässä siis päivän aamusaarna. Nauttikaahan kesästä ja hyvistä peli-ilmoista. Itse suuntaan vesille ja tähtäimessä on Kultaranta, Aura-golf, Kastelholm ja ehkä eksoottinen saarikenttä Taalintehtaalla. Purjehdus ja golf ovat kieltämättä haastava kombinaatio, mutta ainahan voi yrittää. Myös Hanko on mahdollinen pelipaikka ja ehkä Pickala. Sarfvikiin ei kuulemma vieraspelaajia mahdu, joten se kannattaa jättää väliin. Hirsalaan saattaisi päästä, mutta se onkin jo liian lähellä Haukilahtea .
 
Vähän hyviä lyöntejä ja kireitä siimoja on kuitenkin kesän teema. Seuraavassa kirjeessä saatan kertoa seuraavasta haasteestani.
 
Avauskisa pelataan elokuun alussa 8.8 iltapäivällä yhteislähtönä. Tarkemmat kilpailuohjeet julkaistaan lähipäivinä. Tavoitteena on mukava kisa osakkaille ja jäsenille. Jotain joustoa tiukkaan lyöntipeliin luvassa.
 
Pysykäähän terveinä!
 
Jari Mieskonen
Kapteeni