Suomen Rokotepalvelu Oy on 2008 vuonna perustettu, Rokotebussia monena kesänä liikennöinyt yritys. Bussissa voi saada yleisimmät rokotteet kuten puutiaisaivokuume- (TBE), pneumokokki-, hepatiitti- sekä jäykkäkouristusrokotteet. Vyöruusurokotetta saa tilaamalla sen Rokotepalvelun toimistosta etukäteen toimisto@rokotepalvelu.fi
Rokotebussi palvelee TAGin parkkipaikalla
19.7.2020          su                        12-16                  TAGi Golf
1.8.2020            la                          13-16                  TAGi Golf
Aikuisten rokottautuminen ja rokotustietojen pitäminen ajan tasalla jäävät usein aikuisen oman muistin varaan. Rokote suojaa vakavalta taudilta ja on erittäin kustannustehokasta, ennakoivaa terveydenhuoltoa. Suomen Rokotepalvelun vastaava lääkäri Jukka Vakkila kertoo: – Puutiaisaivokuumeelta suojaava TBE-rokote kannattaa ottaa koko perheelle, jos viettää aikaa riskialueilla. Pneumokokkirokote puolestaan annetaan tällä hetkellä neuvolassa lapsille, mutta aikuisten pitäisi hoitaa rokotussuoja kuntoon itse. Maailman terveysjärjestö WHO suosittelee pneumokokkirokotetta kaikille yli 65-vuotiaille, toteaa Jukka Vakkila, joka toimii myös lastenlääkärinä Mehiläisessä ja lastentautiopin dosenttina Helsingin yliopistolla. Lue lisää täältä.
www.rokotepalvelu.fi