Oletko alle 30 vuotias? Onko viikkosi kohokohta kierros golfia kavereiden kanssa? Odotatko taukokioski virvokkeita kuin kuuta nousevaa? Ovatko pelikaverisi kuittailleet sinulle vinoista lyönneistäsi, ja olisi korkea aika päästä kuittailemaan takaisin?

Tapiola Golf järjestää yhdessä Olvin ja Piltz Golf Schoolin kanssa After Work- henkiset treenit nuorille alle 30 vuotiaille golfareille perjantaisin touko- ja kesäkuussa. Treeneissä on tarkoitus päästä eroon siitä kuuluisasta slaissista laadukkaan mutta rennon opetuksen avulla. Opetuksesta vastaa PGA pro Henrik Karvinen ja tunnelman takaa musiikki ja Olvin virvokkeet.

Ajankohdat täydellisille After Workeille:

Mikäli olet vasta kehittänyt itsellesi slaissin (1-2 vuotta pelanneet)
14.5.,21.5. ja 28.5. klo 16:30-18:00

Sinulla on hyvä fiilis ja tykkäät Olvin juomista (ihan kaikille golfia pelaaville)
4.6.,11.6. ja 18.6. klo 16:30-18:00

 

Harjoituskertoja kolme ja kurssin hinta on 100 € / hlö. Kurssin hintaan sisältyy opetus, pallot ja virvokkeet. Kurssiin mahtuu max 10 pelaajaa, joten olkaa kavereiden kanssa pikimmiten yhteydessä Tapiola Golfin Caddiemasteriin (caddiemaster@tapiolagolf.fi)

 

Tapiola Golf
caddiemaster@tapiolagolf.fi
09 4250 0750

Leave a Reply