Kuulumisia ladykapteenilta
Vielä on kesää jäljellä – ja naisten golftapahtumia. Sunnuntaiaamuna 30.8. kisaamme naisten tasoituksellisen pistebogeykisan, jossa ihan jokaisella meistä on mahdollisuus pärjätä, kunhan vain tasoitus vastaa omaa pelitasoa. Ja tasoituksesi vastaa omaa pelitasoasi, kunhan vain kirjaat mahdollisimman monelta kierrokselta tuloksesi tasoitusjärjestelmään. Pistebogikisaan voit jo nyt käydä ilmoittautumassa kilpailukalenterimme kautta, siellä on myös tarkempaa kuvausta kisasta. Toivon kisaan mukaan mahdollisimman monta naispelaajaamme, nautitaan pelaamisesta ja yhdessäolosta.
Maanantaina 31.8. pääsemme edulliseen 20 euron hintaan pelaamaan SHG:n Lakiston kentälle, vierailuun on vielä kaksi paikkaa vapaana. Ilmoittautumiset suoraan Ulla Björklund 040-7281979, perhe.bjorklund@kolumbus.fi.
Kauden viimeinen naisten peli-ilta on tiistaina 8.9., jolloin leikkimielisen kisan voittaa puolikkaalla kierroksella vähimmällä puttimäärällä selvinnyt.
Eclectic ja birdiepuun täyttö jatkuvat vielä syyskuun loppuun saakka.
Meillä on Tagin naispelaajien yhteinen WhatsApp-ryhmä, jonka avulla saamme jaettua kuvia ja välitettyä tietoja nopeammin kuin näillä uutiskirjeillä. Mikäli haluat mukaan ryhmään, ilmoita minulle nimesi ja puhelinnumerosi. Kannattaa myös seurata kilpailukalenteriamme Tapiola Golfin nettisivuilta.
 
Iloa, terveyttä ja oikein mukavia pelikierroksia kaikille toivottaa ladykapteeni Ulla Björklund