Hyvät Tapiolan naispelaajat
 Epävarmuudessa aloitamme pelikauden, mutta onneksi pääsemme aloittamaan. Golf on erinomaista liikuntaa ja ulkoilua, kunhan noudatamme turvaohjeita. Koronavirus vaikuttaa olosuhteisiimme niin paljon, että joudumme karsimaan toukokuulle suunniteltuja naisten tapahtumia. Näin ollen emme järjestä toukokuussa naisten peli-iltaa (onhan ravintolammekin silloin vielä kiinni), emmekä kolmen seuran vierailua Tapiolaan. Eclectic-kisan ja birdiepuun voimme käynnistää, mutta koska pukuhuoneet ovat toistaiseksi suljettuina, laita itsellesi muistiin tieto birdien tekemisestä ja vie tieto birdiepuuhun kun voimme pukuhuoneet turvallisesti avata.
 

Naistoimikunnan järjestämät tapahtumat 2020


1.5. – 30.9. Naisten Eclectic -sarja
– haetaan joka väylälle kauden paras lyöntipelitulos tasoituskelpoisilta kierroksilta (vähintään 9 reikää, merkkari oltava mukana)
– ilmoita kierroksen jälkeen caddiemasterille, jos olet jollain väylällä pystynyt parantamaan tulostasi
– lopulliseen lyöntimäärätulokseen huomioidaan pelaajan tasoitus 30.9.
– osallistumismaksu koko kaudelta 5 € maksetaan ensimmäisen tuloksen jättämisen yhteydessä
 
1.5. – 30.9. Birdiepuu
Naisten pukuhuoneessa on birdiepuu, johon jokainen voi merkitä tekemänsä birdien tai eaglen. Kaapissa on lehtiä ja omenoita sekä erillisiä valkoisia lappuja. Merkitse lappuun nimesi, birdien päivämäärä ja väylä. Kiinnitä lehti (heinäkuun puolivälistä lähtien omena) ja valkoinen lappu väylän mukaan numeroituun oksaan.
Pukuhuoneitten ollessa suljettuina laita tiedot itsellesi talteen ja vie ne puuhun myöhemmin.
Kauden lopussa arvontapalkinto, jokainen merkitty birdie on yksi arpalippu.
 
Naisten omat peli-illat
9 reiän pelit hauskoilla ja rennoilla pelimuodoilla tiistaisin (elokuussa maanantai) 5.5. (ei toteudu), 2.6., 10.8. ja 8.9. alkuillasta, pelin jälkeen yhteinen ruokailu. Ruokailumaksu noin 12 €.
 
Yhteistyöseurojemme vierailu Tapiolaan 11.5. (siirtyy myöhempään), vierailu Luukkiin/Lakistoon elokuussa.
Jatkamme neljän seuran (ERG, Hirsala, TaG, SHG) yhteistyötä emännöimällä seurojen pelaajien (6 per seura) vierailua Tapiolassa toukokuussa. Mukaan mahtuu kuusi tapiolalaista naista, tiiausajat 15.30 – 16.20.  Pelin jälkeen yhteinen ruokailu omakustannehintaan. Elokuussa on vuorossa Luukki tai Lakisto, pelaamisen hinta 20 € ja lisäksi omakustanteinen ruokailu. Arvontapalkintoja tuloskortin jättäneille. Ilmoittaudu suoraan minulle sähköpostitse.
 
Terveisin ja hyvää pelikautta toivottaen, pelatkaa ja nauttikaa keväästä ja kesän tulosta
Ulla Björklund
perhe.bjorklund@kolumbus.fi
Ladykapteeni