Tervetuloa viettämään Naisten päivää Tapiola Golfin naisten kauden avajaistapahtumaan & Ravintola Vistan brunssille!

Osallistu tähän värikkääseen tapahtumaan kaverin kanssa tai yksin ja tutustu uusiin tuttavuuksiin. Tapahutma on avoin kaikille naisille!

Tapahtumalle on muotoutunut teema: värikkyys ja värien kautta saatava voima! Värit ovat läsnä eri muodoissaan tässä monipuolisessa naisille suunnatussa tapahtumassa.

Muutaman tunnin aikana tapahtuu paljon! Aamu starttaa golfiin liittyvällä ohjelmalla klo 10 – 12 ja päivä jatkuu ihanalla brunssilla klo 12 alkaen.  Ohjelmassa mm. muotinäytös, kukista koruja, runsas buffet, arvonta (upeat tuotepalkinnot, lahjakortti jne.) ja kaikilla paikalle kokoontuneilla kauneuden, hyvinvoinnin ja asusteiden esittelijöillä on oma näkökulma teemaan.

Tule paikalle ja tutustu mm. ihastuttavaan viinibrändiin Pirkkoon! Maistellaan Pirkko-mummin mehua! Ole oman elämäsi Pirkko ja ylpeä siitä!

Mukaan mahtuu ensimmäiset 80 naista – varaa paikkasi jo nyt ilmoittautumalla alla olevan lomakkeen kautta.

 

Aamun ohjelma klo 10 – 12

Klo 10 Tervetuloa uuteen kauteen! Tavataan Ravintola Vistassa

Klo 10-12 Mahdollisuus käydä lyömässä Golf Centerin talviharjoittelussa; käytettävissä on kolme lyöntipaikkaa. Loistava tilaisuus aloittelijalle kokeilla lajia tai kokeneemmallekin golfarille mahdollisuus ottaa ensikosketus palloon talven jäljiltä. Meiltä saat mailat lainaan.

Klo 10:15-11 Ravintola Vistan tiloissa Timo Huvinen esittää: Uusi WHS-tasoitusjärjestelmä & kokemuksia uusista säännöistä. Myös miehet saavat tulla kuuntelemaan luentoa.

Klo 11:15-11:45 Golfjoogaa Susanne Ropposen vetämänä Golf Centerin tilassa. Harjoitus tehdään pääosin seisten ja saat vinkkejä mm. lämmittelyyn ennen golfkierrosta. Ei vaadi joogamattoa tai muita varusteita.

Brunssi klo 12 – 15

Klo 12-13 Brunssi Vistassa

Klo 12-15 Muotinäytös, tuote-esittelyjä, esitys ravinnon merkityksestä, kukkien sidontaa, esitellään Tapiola Golfin naistoimikunnan toimintaa ja paljon muuta

Mahtavilla palkinnoilla varustetut arpajaiset – 5 €/arpa

Paikalla mm.:

BOTTEGA VERDE – Intohimona kauneus luonnon ehdoilla – ihana kokonaisuus Italiasta!
PENTTALA FLORAL DESIGN – Kukkasormustyöpaja & kukkakimput mukaan otettavaksi
LARA’S SECRET – lLiivitohtori tuo värikkäät Dehan uutuudet mukanaan & uusimmat urheiluliivit uutuudet
JEAN VERNET – Upeita huonekaluja & somisteita kaikkiin keväisiin koteihin
VIA NOVUS – Muotinäytös, jossa mm. nahkavaatteet & koruja
ELINVOIMAA – Kokonaisvaltaista kehon, suoliston hyvinvointia & ilmainen hemoglobiinin- ja sokerin mittaus Elinvoimaa ständillä
ZERO POINT – Kompressiotuotteet
ASTRAWINES – Pirkko -tuotteet

Ilmoittaudu mukaan

[contact-form-7 404 "Not Found"]