OnGolf – Pelaa pallon aurinkoisella puolella

OnGolf on golfmatkailun pro

Teemme kaikkemme hyvän palvelun, luotettavuuden ja asiakkaidemme parhaaksi, jotta he voivat lomallaan keskittyä sataprosenttisesti lempiharrastukseensa.

Työmme tuloksista kertoo viimeisin asiakastyytyväisyystutkimus, jonka mukaan 99,8 % asiakkaistamme suosittelee OnGolfia muille golfaajille.

Suomen suurimpana ja johtavana golfmatkojen järjestäjänä voimme tarjota monipuolisen lomavalikoiman. Pelikausi ulkomaille alkaa syyskuussa ja jatkuu huhtikuuhun. Kesällä olemme järjestäneet myös Suomen kentillä OnGolf Tour -pelitapahtuman ja suositun OnGolf Scramblen.

OnGolfin pelimatkoilla kaikki on valmiiksi järjestetty. Mukana on aina kokenut suomalainen vetäjä sekä mukavaa matka- ja peliseuraa. Yhden ja kahden viikon pelimatkojen lisäksi ohjelmassa on myös pidennettyjä OnGolf Break -viikonloppumatkoja

OnGolfin opetusmatkojen suomalaiset opettajat ovat kokeneita PGA pro -tason ammattilaisia, joten opetuksen taso ja tehokkuus pienryhmissä on huippua. Opetusmatkat sopivat green cardin suorittaneille golfaajille.

OnGolfin ryhmämatkat suunnitellaan mittatilaustyönä toiveittenne mukaisesti. Kohteeksi voit valita jonkun pelimatkakohteistamme tai lähes minkä tahansa maailman golfkohteista.

Asiantuntemuksemme niin matkailun kuin golfin osalta on huippua. Perustajasosakkaat Tuomas Kiiskinen ja Mari Jokinen ovat työskennelleet matkailun ja golfin parissa jo vuosikymmeniä – niistä jo reilut 7 vuotta OnGolfin mailan varressa. Aikaisemmin he vastasivat mm. Aurinkomatkojen golftuotteesta. Suomen johtava golfvälineiden myymäläketju Golf Center Oy on myös aktiivisesti mukana OnGolfin toiminnassa.

OnGolfilla on erinomaiset yhteistyösuhteet sekä lentoyhtiöiden että golfkenttien ja hotellien kanssa. Teemme kiinteää yhteistyötä mm. Finnairin, Norwegianin, Tapin, Turkish Airlinesin ja Lufthansan kanssa, joten saamme järjestettyä lennot mahdollisimman lähelle pelikohdettasi. Pystymme myös varaamaan parhaat starttiajat kentiltä ja golfaajille sopivimmat hotellit. Kaikki pelaa –  keskity sinä huolettomana pelaamiseen!

Tervetuloa mukaan OnGolf-matkoille!

Tutustu OnGolfin matkatarjontaan täällä