Viikonvaihteessa Tapiola Golfissa pelattiin Mid Lyöntipeli SM-kilpailut. Sääolosuhteet olivat vaihtelevat, mutta kenttämme sai osakseen vuolaasti kehuja huippukunnostaan. SM-kilpailut pelattiin kolmessa sarjassa – Naisten 25-vuotiaat, Naisten 40-vuotiaat ja Miesten 40-vuotiaat.

Sarjojen mitalistit:

N25

  1. Jasmine Piltz
  2. Saana Pakonen
  3. Roosa Närhi

N40

  1. Mia Alen
  2. Hannele Forsman-Lampinen
  3. Mari Varjonen

M40

  1. Ville Karhu
  2. Tuomo Paavola
  3. Mikko Laihonen

Tuloksia pääset tarkastelemaan alla olevasta linkistä:

Kilpailukalenteri

Lisäksi viikonvaihteessa Nordcenterissä pelattiin senioreiden lyöntipelin SM-kilpailut. Jäsenemme Mikko Rantanen toi menestystä Tapiolaan voittamalla miesten 50-vuotiaiden sarjan. Tuloksiin pääset tästä

Onnea Mikko ja kaikki muutkin viikonlopun kisoissa pärjänneet!

 

 

Leave a Reply