Caddiemasterit 2024

Head caddiemaster/toimistokoordinaattori

Topi Temonen

Hei, olen Topi, 33-vuotias espoolaistunut itäsuomalainen. Olen työskennellyt golfin parissa jo reilun 7 vuoden ajan eri rooleissa, ja töiden ohella olen myös innokas golfin harrastaja. Tuleva kauteni on ensimmäinen Tapiola Golfissa ja odotankin innolla, mitä kaikkea kesä tuo tullessaan! Nähdään TaGissa!

Caddiemaster

Stella Tärkki

Moikka!
Olen Stella, iloinen ja energinen 20-vuotias mankkaalainen. Tuleva kesä on ensimmäinen kesäni Tapiolassa; en malta odottaa!
Vapaa-aikani kuluu pääasiassa TeamGym-voimistelun parissa. Lisäksi vietän aikaa kavereiden ja perheen kanssa.
Golfia olen silloin tällöin käynyt harjoittelemassa Rangella, mutta toivottavasti innostun tänä kesänä golfista vielä lisää. Nähdään kentällä!

Caddiemaster

Topias Ilmivalta

Olen Topias, 22-vuotias espoolainen. Mulla pöyrähtää käyntiin kolmas kausi TAGissa. Muutaman vuoden olen itsekin pelannut, ja varmastikin kulutan ahkerasti viheriöitä tulevallakin kaudella. Syksy ja talvi on vierähtänyt Turussa, jossa mulla alkoi kauppatieteiden opinnot. Mutta nyt innolla kohti alkavaa kautta - nähdään Tapiola Golfissa!

Caddimaster

Joonas Kiiskinen

Hei, olen 20-vuotias poika Espoosta. Olen juuri lukiosta valmistuny ja vapaa-aikani käytän jääkiekon parissa. Golfia olen pelannut nuoresta asti ja siitä on tullut mukava kesäharrastus. Aloitan nyt toisen vuoteni ”cädärinä”. Nähdään TAGissa!

Caddiemaster

Anniina Mattila

Olen Anniina, 20-vuotias espoolainen.
Aloitan nyt ensimmäisen kesäni cädärinä Tapiola Golfissa ja odotan innolla alkavaa kautta. Olen eksynyt golfin pariin vasta lähivuosina ja viimekesänä laji todella hurmasi minut. Vapaa-aikani vietän yleensä myös golfin ja muun urheilun parissa.
Nähdään TAGissa!

Caddiemaster

Niklas Moberg

Moi, olen Niklas, 19-vuotias poika Espoosta. Opiskelen viimeistä vuotta lukiossa ja harrastuksina toimii jääkiekko ja tottakai golf. Toimin ensimmäistä vuotta cädärinä TAGissa, Nähdään klubilla ja kentillä!

Leave a Reply