Päätöskisa ja -juhla lähenee – Ilmoittaudu mukaan!

Tervetuloa Tapiola Golf ry:n kauden 2023 Päätöskilpailuun 7.10.! Kaikki osakkaat, jäsenet, yhteistyökumppanit ja TAGi:n henkilökunta ovat tervetulleita! Kilpailu pelataan neljän hengen arvotuin joukkuein.

Pelipäivä Lauantaina 7.10. peräkkäisin startein klo 11:00 ja 14:00 välillä.

Pelimuoto
Pelimuotona on Irish Rumble Finnish Flashina. Ryhmän kaikki jäsenet avaavat ja sen jälkeen kukin jatkaa valitun avauksen paikalta omalla pallolla reiän loppuun asti. Joukkueen tulos muodostuu seuraavasti: reiiltä 1-6 huomioidaan ryhmän yksi paras pistebogey-tulos, reiiltä 7-12 ryhmän 2 parasta tulosta, reiältä 13-17 huomioidaan 3 parasta tulosta ja viimeiseltä reiältä otetaan kaikkien tulokset. Jokaiselta pelaajalta tulee valita vähintään 3 avausta. Pelitasoitus: 75 %.

Erikoiskilpailut
Voit halutessasi varata omalla tai yrityksesi nimellä erikoiskilpailun. Varaa caddiemasterilta väylä viimeistään perjantaina 29.9. ja määrittele siihen liittyvä kilpailu (esim. väylä 5: lähimmäksi lippua kolmella lyönnillä tai väylä 4: kauimmaksi lipusta greenillä). Hanki väyläkilpailun voittajalle palkinto ja toimita se caddiemasterille pelipäivänä ilmoittautumisen yhteydessä.

Kilpailumaksu
Kilpailumaksu 15 € + pelimaksu; pelioikeus, 50 € green fee tai sarjakortti 1 x 9 r.
Taukokioskilla tarjolla Ravintola Spoonin Premium HotDog.

Palkinnot
Palkinnot jaetaan klubilla ennen päätösillan tilaisuutta noin klo 19:30 alkaen.

Ilmoittautuminen
Kilpailuun otetaan mukaan 72 pelaajaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittaudu mukaan 2.10. klo 23:00 mennessä. Jälki-ilmoittautumisia otetaan vastaan vain vajaiden kilpailuryhmien täydentämiseksi. Joukkueet arvotaan tasoitusten perusteella neljästä korista.

Ilmoittautuminen kisaan: https://tournament-site.golfgamebook.com/tournament/40634

Ilmoittautuminen illalliselle:https://tournament-site.golfgamebook.com/tournament/55175

HUOM! Päätösiltaan, joka on tänä vuonna Ryder Cup Rooma-teemalla, ilmoittaudutaan erikseen.

Lämpimästi tervetuloa!

Tapiola Golf ry
Klubitoimikunta

 

 

Leave a Reply