Pelaajainfo  17.8.2023

Mestaruuskilpailut 18.-20.8.2023

Aikataulu

Miehet pelaavat yhden kierroksen perjantaina (lähdöt klo 15:30 alkaen), yhden lauantaina ja sunnuntaina. Muissa sarjoissa pelataan yksi kierros lauantaina ja sunnuntaina. Lauantaina ja sunnuntaina lähdöt ovat klo 7:30 alkaen. Lähtöajat perjantaille ja lauantaille on julkaistu (linkki). Sunnuntaina pelataan tulosten perusteella käännetyssä lähtöjärjestyksessä.

Sarjat, tasoitusrajat ja tiit

Kilpailussa on 6 sarjaa

Lauantain lähtöjärjestys:

Miehet, 61-tii

Naiset, 46-tii

Pojat 18 v., 52-tii

Seniorimiehet 50, 57-tii

Seniorimiehet 60, 57-tii

Seniorimiehet 70, 52-tii

 

Sunnuntain lähtöjärjestys:

Seniorimiehet 70, 52-tii

Seniorimiehet 60, 57-tii

Seniorimiehet 50, 57-tii

Naiset, 46-tii

Pojat 18 v., 52-tii

Miehet, 61-tii

 

Pelimuoto

Tasoitukseton lyöntipeli

Palkinnot

Kolme parasta tulosta palkitaan kaikissa sarjoissa

Tulosten kirjaaminen

Jokaisen pelaajan tulosta kirjataan kierroksen aikana tuloskorttiin ja Gamebookiin. Kierroksen jälkeen merkityt tulokset tarkistetaan ja tuloskortit palautetaan allekirjoituksin caddiemasterille. Tuloskorttiin kirjatut tulokset jäävät voimaan virallisena tuloksena.

Tasatulokset

Sarjan voittaja ratkaistaan äkkikuolemaperiaatteella. Muut tasatulokset ratkaistaan käyttämällä matemaattista menetelmää.

Säännöt
Kilpailussa noudatetaan R&A:n voimassa olevia golfsääntöjä, Suomen Golfliiton Hard Cardia ja Tapiola Golfin paikallissääntöjä. Jollei toisin ole ilmoitettu, noudatetaan Tapiola Golfin yleisiä kilpailumääräyksiä. Kilpailussa on voimassa siirtosääntö = tuloskortin mitta 30 cm yleisen pelialueen väyläpituuteen tai lyhyemmäksi leikatulla alueella (mallipaikallissääntö E-3).  

Golfautot

Golfauton käyttö on sallittua ainoastaan Seniorimiehet 70 -sarjassa. Muissa sarjoissa golfauton käyttö edellyttää lääkärintodistusta.

Caddiet

Pelaaja ei voi olla samalla kilpailukierroksella toiselle pelaajalle caddiena. Juniorisarjassa caddiena voi toimia vain sarjan ikärajan täyttävä henkilö. Pelaajien vanhempia koskevat FJT:n käyttäytymissäännöt.

Ruokailu

Kilpailijoille tarjotaan lounas lauantaina ja sunnuntaina klo 11:00-16:00 välisenä aikana.

Kilpailumaksu

Ei kilpailumaksua.

Kilpailun johtaja
Jari Hakkarainen (050 552 1918) 

Tuomari

Markku Takanen (0400 449 430)

TERVETULOA!

Tapiola Golf Ry
Kilpailutoimikunta

Leave a Reply