Perinteinen perustajien ja puheenjohtajien kilpailu P-Kannu pelattiin tänä vuonna aurinkoisessa säässä 30 pelaajan voimin. Tulostaso kilpailussa oli kivenkova. Kierroksen jälkeen pelaajat pääsivät nauttimaan maittavan illallisen Ravintola Spoonissa ja palkintojenjaon jälkeen ilta jatkui pitkään mukavan yhdessäolon merkeissä. Kilpailun pääpelimuotona oli tasoituksellinen pistebogey. Kilpailussa palkittiin myös paras mies- ja nais scratch tulos sekä erikoiskilpailuiden voittajat. Alla P-Kannun tulokset.

 

Tasoituksellinen Pistebogey

  1. Jorma Kurra -10 (46)
  2. Ari Ahti -4 (40) slope 9
  3. Ari Ahde -4 (40) slope 17

Paras Scratch Miehet: Jarmo Jaakola Par (72)

Paras Scratch Naiset: Eeppo Haukka +21 (93)

 

Erikoiskilpailut 

#2 Lähimmäs Lippua                Jarmo Jaakola 3,39 m

#13 Lähimmäs Lippua              Ari Ahde 0,63 m

Onnea kaikille voittajille!

Tulokset löytyvät kokonaisuudessaan täältä!

 

 

Leave a Reply