Yli 50-vuotiaiden miesten SM-kilpailut pelattiin Linna Golfissa Hämeenlinnassa viime viikonloppuna. Kilpailu pelattiin vaihtelevissa olosuhteissa, ja kenttä oli upeassa kunnossa.

Kilpailu oli äärimmäisen tiukkaa viimeisille rei’ille asti ja tulostaso oli mitä hienointa. Viimeiselle kierrokselle ja rei’ille mentiin äärimmäisen jännittävissä merkeissä, mutta Mikko pelasi varmaa peliä loppuunasti. Mikko Rantanen voitti lyönnin erolla SM-kultaa tuloksella 220 lyöntiä (+4).

Isosti onnea Mikko! Tulokset näet kokonaisuudessaan täältä.

 

Viikonlopun aikana Tapiola Golfin Tuomas Tiitola menestyi hienosti Finnish Tourin 4. osakilpailussa Eezy Openissa Golf Pirkkalassa. Tulostason ollessa huikaisevan kova, Tuomas pelasi hienosti sijoittuen jaetulle 5. sijalle tuloksella 208 lyöntiä (-8).

Onnea Tuomas! Tulokset näet kokonaisuudessaan täältä.

Leave a Reply