Heinäkuussa on luvassa paljon mukavia tapahtumia, joista löytyy lisätietoa tästä artikkelista.

 

14.7. Spoon Open

Oletko valmis kauden hauskimpaan golftapahtumaan? Paino sanalla tapahtuma, ei sanalla golf!

Mikäli pidät hyvästä ruoasta, juomasta ja golfista, tätä ei kannata jättää väliin!

– Kenttä on täynnä rennossa hengessä järjestettyjä rasteja ja erikoiskilpailuja.
– Kentällä ruokaa ja juomaa, jos nälkä yllättää!
– Golfiakin pääset kierrokselle hieman pelaamaan, pelimuotona 4 hengen Texas Scramble.
– Ilta huipentuu bileisiin Spoonissa, jossa mahtavien ja maukkaiden palkintojen jako!

Pelioikeuden haltija 55€, MUUT 90€
Hinta sisältää runsaasti juotavaa ja syötävää kentällä, kierroksen jälkeen yhteisruokailu ravintola Spoonissa.

Aikataulu:

14.00 Alkumaljat
14.30 Tervetuloa ja kisainfo
15.00 Yhteislähtö Tapiola Golf
19.00 Ruokailu, livemusiikkia ja elämästä nauttimista!

ILMOITTAUDU MUKAAN!
Spoon Openiin mahtuu mukaan vain 96 pelaajaa, eli 24 joukkuetta, joten toimi nopeasti ja varmista paikkasi tässä upeassa tapahtumassa. Kilpailu järjestetään, jos osallistujia on vähintään 60.

Ilmoita joukkueesi mukaan kilpailuun täältä, caddiemasterin toimistoon puhelimitse 09-42500750 tai sähköpostitse osoitteeseen caddiemaster@tapiolagolf.fi.

Tervetuloa!

 

23.7. Kuukausikisa by Golf Center

Tervetuloa pelaamaan Kuukausikisa by Golf Center sunnuntaina 23.7. klo 8:00 alkaen. Kilpailu on avoin kaikille ja pelataan tasoituksellisena ja tasoituksettomana lyöntipelinä. Ilmoittautuminen viimeistään keskiviikkoon 18.7.2022 klo 18:00 mennessä tästä, caddiemasterin toimistoon puhelimitse 09-42500750 tai sähköpostitse osoitteeseen caddiemaster@tapiolagolf.fi

 

26.7. 10 v. Juhlakilpailu

Tervetuloa juhlistamaan 10-vuotisjuhlakilpailua kanssamme!

Tapiola Golf haluaa kutsua sinut mukaan ainutlaatuiseen tapahtumaan – 10-vuotisjuhlakisaan, joka järjestetään 26.7.2023 klo 08.30 alkaen. Tule mukaan kokemaan unohtumaton päivä täynnä golfia, juhlatunnelmaa ja yhteisöllisyyttä.

Ensimmäinen 18-reiän kisaamme, Unikeon Päivän scramble, pidettiin kolmihenkisin joukkuein 27.7.2013. Muistelemme tuota hienoa tapahtumaa ja juhlimme kymmenen vuoden merkkipaalua tarjoamalla upean juhlakilpailun osakkaillemme, jäsenillemme ja heidän vierailleen. Kilpailumaksu sisältää herkullisen ruokailun klubilla kierroksen jälkeen ja me huolehdimme siitä, että nälkäiset ja janoiset golfarit saavat nauttia täysin siemauksin juhlakisan jälkeen.

Ilmoittaudu mukaan joukkueesi kanssa viimeistään 21.7. klo 16:00 mennessä tästä, caddiemasterin toimistoon puhelimitse 09-42500750 tai sähköpostitse osoitteeseen caddiemaster@tapiolagolf.fi ja varmista paikkasi tässä ikimuistoisessa tapahtumassa. Voit myös ilmoittautua yksin, ja me muodostamme joukkueet järjestäjän puolesta.

 

28.-30.7. Mid Tour lyöntipeli SM

Haluatko olla mukana tekemässä Mid Tourin lyöntipeli SM -kilpailusta unohtumatonta tapahtumaa? Etsimme innokkaita vapaaehtoisia, jotka haluavat liittyä joukkoomme ja auttaa järjestelyissä sekä seurata kilpailua aitiopaikalta.

Kilpailut järjestetään Tapiolan golfkentällä 28.-30.7.

Voit valita rooliksesi startterin tai scoring arean -tehtävät. Startterina lähetät pelaajat matkaan. Scoring area -tehtävissä otat vastaan pelaajien tuloksia ja autat kirjaamaan niitä. Tehtäviin koulutetaan paikan päällä eikä aiempaa kokemusta tarvita.

Valitse itsellesi sopiva ajankohta ja ilmoittaudu mukaan Gamebookin kautta tai lähetä sähköpostia osoitteeseen caddiemaster@tapiolagolf.fi.

StartteriKatso ajankohdat ja ilmoittaudu mukaan täältä

Scoring AreaKatso ajankohdat ja ilmoittaudu mukaan täältä

 

 

Leave a Reply