Hei pelioikeutetut sekä sarjakorttien haltijat! Olemme ottaneet käyttöömme uuden tavan vahvistaa lähtöaikoja. Tästä eteenpäin myös Whatsappin kautta pystyt ilmoittautumaan paikalla olevaksi tai kuittaamaan pelisi sarjakortiltasi. Numero on +358 45 77339050.

Pelioikeutettuna viestiksi riittää nimi ja lähtöaika. Esim: ” Vahvistan, Mikko Mallikas, 12:00″.

Sarakortin haltijana on hyvä kertoa edellä mainitun lisäksi kuinka monta 9-reijän lippua kuitataan, jotta meille jää mahdollisimman vähän tulkinnan varaa ja näin ollen osaamme leimatan oikean määrän. Esim: ” Vahvistan, Maija ja Matti Meikäläinen, 12:30, 4 x 9-reikää”.

Tämä kanava on ensisijaisesti tarkoitettu sarjakorttilaisille ja pelioikeutetuille lähtöjen vahvistamiseen. Jos sinulla on caddiemasterille kiireellistä tai jotain muuta asiaa, olethan yhteydessä joko sähköpostitse tai puhelimitse.

Mukavaa golfkesää kaikille!

Leave a Reply