Range on ollut alkukaudesta tuttuun tapaan kovassa käytössä. Lyöntipaikoille on tehty ja tullaan tekemään joitakin isompia ja pienempiä toimenpiteitä. Tässä artikkelissa on listattuna asioita, joita on hyvä tietää ja huomioida, jotta harjoittelukokemuksesi rangellamme on entistäkin parempi.

 

Uudet lyöntimatot

Ylä- sekä alatasolle on hiljattain vaihdettu tuoreet lyöntimatot. Matoissa ei ole paikkoja kumitiille, mutta normaalit tiitikut oppoavat alustaan mainiosti ja pysyvät pystyssä ilman isompaa asettelua. Näin ollen tiin päältä lyöminen onnistuu hyvin kuvan mallin mukaisesti.

Trackman Range

Trackman Rangen rakentaminen tulee aiheuttamaan ajoittaisia mahdollisesti nopeankin aikataulun rajoitteita lyöntipaikkojen käyttöön. Tässä kohtaa tiedossamme on, että juhannusviikolla 19.-22.6. (ma-to) range on suljettu Trackman Rangen rakennustöiden takia. Myös 13.6. range on suljettu klo 12:00 asti. Tulemme päivittämään aikatauluja sitä mukaan, kun tiedämme lisää.

 

Rangen korjaustyöt

Joku onkin saattanut kiinnittää huomiota, että Rangen rakenteet ovat paikoittain hieman notkolla. Rakenteita on tuettu asianmukaisesti ja käyttö voi jatkua siltä osin tuttuun ja turvalliseen tapaan. Rangen korjaustyöt kohdistuvat tulevaisuuteen, mutta eivät vaikuta tähän kauteen.

 

Leave a Reply