Gavin ilmoitti asiasta noin kuukausi sitten, että hän haluaa olla lähempänä perhettään ja erityisesti tytärtään Idaa. Matkustaminen ja yhteydenpito on varsin haasteellista Suomesta käsin, minkä takia hän ja vaimonsa Anna ovat päätyneet muuttamaan Skotlantiin. Päätös on erittäin ymmärrettävä ja arvostan tätä, vaikka tietysti harmittaa menettää kaksi todella pidettyä ja osaavaa työntekijää yhteisöstämme. Anna on huolehtinut viimeiset kaksi kautta piha-alueistamme ja klubin istutuksista sekä avustanut kentänhoidossa unohtamatta vastuullista osuutta Espoon kaupungin alueiden hoitovelvoitteen täyttämisessä. Gavinin kentänhoidon osaaminen ja sitoutuminen Tapiola Golfiin on ollut äärimmäisen korkealla tasolla huomioiden hänenkin mainitsemat haasteet viimeisien viiden vuoden aikana. Tämän lisäksi hän on ollut hyvin pidetty sekä arvostettu osakkaiden ja jäsenistön piirissä. Mielestäni herrasmies vailla vertaa!

Gavin ja Anna, Kiitos näistä vuosista koko golfyhteisömme puolesta! On ollut ilo ja kunnia työskennellä kanssanne.
Toivotamme kaikkea hyvää ja menestystä teille molemmille!

Jari Hakkarainen
Toimitusjohtaja
Tapiola Golf Oy

PS. Pidämme Gavinin ja Annan läksiäiset pikkujoulun yhteydessä 10.12. Tervetuloa!!

Gavinin terveiset,

It has been a great experience to work at Tapiola Golf for the past 8 years. There have been many highs and lows and lots of challenges. But every step of the way has been learning curve.
I want to take this opportunity to especially thank my team of hardworking greenkeepers, who take such pride in their work. Thanks to my boss Hakki for his support and leadership as well as everybody behind the desk at the klubitalo for keeping us busy!
Lastly, I thank all of you, our shareholders and members for your patience and kind words of appreciation. I wish all of you many joyful rounds of great golf in the beautiful open landscape and unique conditions that are Tapiola Golf.

Slán go fóill,
Gavin O’Mahoney

Leave a Reply