Kentänhoito loppukauden aikana

Viikolla 40 on aloitettu väylien holkitus. Toimenpide jatkuu loppusyksyn ajan. Myös foregreenit ilmastoidaan lokakuun aikana. Väylät kuolivat viime talvena kokonaan ja heinälaji punanata vaihdetaan niittynurmikka-lajikkeisiin. Tämä on useamman vuoden projekti ja tulokset eivät näy yhdessä yössä. Tämä ruoholaji on myös tehokkaampi korjaantumaan divoteista ja kestää paremmin Suomen talviolosuhteita.

Suurin osa niityistä on leikattu alas. Pitkä, painunut heinä voi helpommin homehtua lumen alla ja jää keväällä makaamaan, mikä aiheuttaa sekä pelillistä että hoidollista haittaa.

Bunkkereiden hiekkamääriä on tarkastettu ja hiekkaa lisätty tarvittaessa. Mikäli huomaat, että jossakin bunkkerissa on hiekanmäärä vähäinen, niin ilmoitathan asiasta kenttämestarille.

Aamukasteet ajetaan viheriöiltä päivittäin.

Greenien leikkuukorkeutta nostetaan viikolla 41, jotta nurmi saa mahdollisuudet kasvattaa juuristoa, mikä parantaa ruohon talvehtimista. Pidämme lokakuun loppuun viheriöt pelikunnossa ja ilman suurempia toimenpiteitä. Tavoitteena on tehdä syväilmastus marraskuun alussa, kun sääolosuhteet ovat otolliset.

Pakkasaamut

Aamuisin on mahdollista, että kenttä on jäässä ja pelaaminen on ehdottomasti kielletty. Joskus on mahdollista, että kenttä jäätyy vasta auringonnousun jälkeen, jolloin pelit on keskeytettävä.

Golfautot

Syksyisin on hyvä varmistaa etukäteen, onko golfauton käyttö sallittua. Golfautokielto voi astua voimaan myös kesken päivän sääolosuhteiden muuttuessa.

WC:t kentällä

Avoinna kunnes kovat pakkasyöt tulevat.

Caddiemasterin aukioloajat

Arkisin 8:30-16:30 (17.10. alkaen 8:30-16:00)

Viikonloppuisin 8:00-16:00

Klubitalo, pukuhuoneet ja saunat

Ravintola Spoonin aukiolon mukaan

Hinnasto

16.10. asti Mid-Season
17.10. alkaen Low-Season

Tulevat tapahtumat

Kinkkuscramble by K-Citymarket Ruoholahti

Hyvää syksyä ja loppukautta!

Leave a Reply