Kilpailutiedote – Mestaruuskilpailut 19.-21.8.2022

Tapiola Golf Ry toivottaa seuran jäsenet tervetulleiksi kisaamaan vuoden 2022 seuramestaruuksista.

Aikataulu

Kilpailu pelataan Tapiola Golfin kentällä 19.–21.8. Miehet pelaavat yhden kierroksen perjantaina (lähdöt klo 15:30 alkaen), yhden lauantaina ja sunnuntaina. Muissa sarjoissa pelataan yksi kierros lauantaina ja sunnuntaina. Lauantaina ja sunnuntaina lähdöt ovat klo 7:30 alkaen. Lauantaina pelataan arvotuissa ryhmissä, sunnuntaina tulosten perusteella käännetyssä lähtöjärjestyksessä. Lähtöajat perjantaille ja lauantaille on julkaistu kilpailukalenterissa.

Sarjat, tiit ja starttiajat

Kilpailussa on 6 sarjaa (lauantain lähtöjärjestyksessä):

Seniorimiehet 50v, 57-tee Lähtöajat ja tulokset

Seniorimiehet 60v, 57-tee Lähtöajat ja tulokset

Seniorimiehet 70v, 52-tee Lähtöajat ja tulokset

Naiset, 46-tee Lähtöajat ja tulokset

Pojat 18v, 52-tee Lähtöajat ja tulokset

Miehet, 61-tee Lähtöajat ja tulokset

Sunnuntain lähtöjärjestys:
Seniorimiehet 70
Seniorimiehet 60
Seniorimiehet 50
Naiset
Pojat
Miehet

Pelimuoto

Tasoitukseton lyöntipeli.

Palkinnot   

Kolme parasta tulosta palkitaan kaikissa sarjoissa. Palkintojenjako järjestetään heti kilpailun päätyttyä.

Tulosten kirjaaminen  

Jokaisen pelaajan tulosta kirjataan kierroksen aikana joko tuloskorttiin tai suoraan Gamebookiin. Kierroksen jälkeen merkityt tulokset tarkistetaan ja kirjataan Gamebookiin tai palautetaan tuloskortti allekirjoituksin caddiemasterille. Tulos hyväksytään lopettamalla peli Gamebook-sovelluksessa.

Tasatulokset  

Sarjan voittaja ratkaistaan äkkikuolemaperiaatteella. Muut tasatulokset ratkaistaan käyttämällä matemaattista menetelmää.

Säännöt       

Kilpailussa noudatetaan R&A:n voimassa olevia golfsääntöjä, Golfliiton Hard Cardia ja Tapiola Golfin paikallissääntöjä. Jollei toisin ole ilmoitettu, noudatetaan Tapiola Golfin yleisiä kilpailumääräyksiä.

Siirtosääntö

Kilpailussa on voimassa siirtosääntö. Kun pallo on pelialueen väylämittaan tai lyhyemmäksi leikatulla osalla, pallon saa rangaistuksetta nostaa ja puhdistaa. Pallon paikka tulee merkitä ennen pallon nostamista. Pallo asetetaan enintään 30 cm:n (avatun tuloskortin pitkä sivu) päähän alkuperäisestä sijaintipaikastaan, ei kuitenkaan lähemmäksi reikää, esteeseen eikä viheriölle.

Golfautot

Golfauton käyttö on sallittua ainoastaan Seniorimiehet 70 -sarjassa. Muissa sarjoissa golfauton käyttö edellyttää lääkärintodistusta.

Caddiet      

Pelaaja ei voi olla samalla kilpailukierroksella toiselle pelaajalle caddiena. Juniorisarjassa caddiena voi toimia vain sarjan ikärajan täyttävä henkilö (Max 18v.). Pelaajien vanhempia koskevat FJT:n käyttäytymissäännöt.

Ruokailu

Kilpailijoille tarjotaan kierroksen jälkeen lounas lauantaina sekä sunnuntaina.

Kilpailumaksu

Ei kilpailumaksua.

Kilpailun johtaja/tuomari

Markku Takanen (0400 449430)

 

TERVETULOA!

Tapiola Golf Ry Kilpailutoimikunta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply