Kenttä palautuu pikkuhiljaa talven tuhoista. Väylän 15 viheriö on kärsinyt eniten, eikä elonmerkkejä ollut nähtävissä useista kylvöistä huolimatta. Viheriön kuolleet osat vaihdettiin siirtonurmella, jonka juurtumista hidastutti kovat helteet juhannuksen jälkeen. Leikkuukorkeuksia on nyt voitu ajaa alas samaan tasoon ja viheriö avataan viikon 29 aikana.

Viheriöitä on kylvetty useamman kerran tämän kauden aikana ja sen takia on pidetty yökasteluiden lisäksi pinnat kosteina myös päiväsaikaan ja leikkuukorkeus normaalia korkeampana. Tällä hetkellä stimp on n. 2,6 ja ensi viikolla voimme laskea leikkuukorkeuksia ja lopettaa päiväkastelut, tavoitteena stimp 2,8.

Talven aikana väylät kuolivat kokonaan. Väyläkylvöt ovat onnistuneet ja kylvöjä tehdään viikoittain elokuun loppuun asti. Uusien kylvöjen haarautuminen ja tiheytyminen tapahtuu kuitenkin vasta ensi vuoden puolella.

Lähipelialueen puttiviheriöstä on käytettävissä puolet, toinen puolikas käytettiin viheriön 15 korjaukseen.

Rangella on uudet pallot. Tervetuloa harjoittelemaan!

Leave a Reply