Joukkoomme liittyy tulevalla kaudella neljä uutta caddiemasteria. Meidän iloinen tiimimme odottaa innolla teidän tapaamista ja kaikki ovat täällä teitä varten. Meillä on täydellinen sekoitus kilpaosaamista ja hupigolfista nauttivia pelureita.

Jasmine Piltz,
Toimisto- ja markkinointikoordinaattori

Olen Jasmine, 25-vuotias ja minulla pyörähtää jo kuudes kausi käyntiin Tapiolassa. Golfia olen pelannut koko ikäni ja olenkin saanut Tapiolassa mahdollisuuden yhdistää rakkaan harrastuksen työelämääni. Kokemukseni sekä asiakkaana että tiskin toiselta puolelta ovat antaneet minulle valmiudet vastata mitä erilaisimpiin kysymyksiin. Vaikka työtehtäväni on tälle kaudelle hieman muuttunut, odotan innolla saada nähdä teitä golfareita niin kentällä kuin klubilla!

Otto Tolvanen
Caddiemaster

Olen Otto, 22-vuotias nuori golffari. Olen pelannut golfia kilpaa yli 10 vuoden ajan, mutta nykyisin kilpaileminen on jäänyt vähemmälle. Vapaa-aikani vietän ystävieni, perheeni ja liikunnan parissa. Tällä hetkellä opiskelen Vantaalla liiketaloutta, mutta kesällä tulen varmasti olemaan tuttu kasvo caddiemasterin tiskin lisäksi myös viheriöiden puolella. Nähdään kentällä!

Antti Voutilainen
Caddiemaster

Antti Voutilainen tässä moi! Oon 25-vuotias tuore Helsinkiläinen. Muutin Mikkelistä tammikuussa tänne Helsinkiin valmistuttuani ympäristöinsinööriksi. Pelaan futista ja harrastan samalla kaikkea muutakin liikuntaa, varsinkin padel ja tennis ihan lemppareita. Golfiakin pelailen harrastemielessä silloin tällöin, kun aikataulut jalkapallon ja töiden kanssa natsaavat yhteen. Aloitan nyt neljännen kesäni “cädärinä”. Nähdään pelikentillä!

Olivia Ingman
Caddiemaster

Olen Olivia, 19-vuotias tyttö Kauniaisista. Opiskelen tällä hetkellä ensimmäistä vuotta Hankenilla ja vapaa-aikani vietän perheeni, koirani ja ystävieni parissa. Aloitin golfin kaksi kautta sitten ja siitä onkin tullut minulle hauska harrastus. Odotan innolla ensimmäistä kauttani Tapiolassa ja teidän tapaamista niin klubitalolla kuin kentällä. Nähdään klubilla – vi ses på klubben!

Rosa Lounela
Caddiemaster

Olen Rosa Lounela, 23-vuotias sporttinen tyttö ja yksi Tapiola Golfin caddiemastereista. Opiskelen tällä hetkellä Sports Management-tutkintoa ja tavoitteenani onkin työskennellä urheilun parissa myös tulevaisuudessa. Golfista on viime vuosina tullut minulle yksi lempiharrastuksistani ja haluan kehittyä siinä vielä lisää.
Olen aurinkoinen ja energinen sekä haluan auttaa teitä pelaajia parhaani mukaan. Nähdään TAGissa!

Aleksi Sävelä
Caddiemaster

Olen 22v urheilullinen nuori mies Porista. Opiskelen ensimmäistä vuotta tuotantotaloutta Vaasan Yliopistossa ja vapaa-aikani vietän vahvasti golfin parissa. Nuorena olen pelannut golfia, jääkiekkoa ja jääpalloa kilpatasolla. Tämä on minun ensimmäinen vuoteni Tapiola Golfissa. Toivottavasti näemme pian ja odotan innolla pääseväni työskentelemään innokkaiden golfarien parissa!

Leave a Reply