Tapiolan Golfkeskus TAGi:n uudeksi ravintoloitsijaksi on valittu Sebastian Kuhlefelt taustatiimeineen. 5-vuotisen nousujohteisen ravintoloitsijakokemuksen omaava uusi yrittäjä aikoo tuoda mukanaan Tapiolan urbaaniin golfkeskukseen raikkaan erottuvan konseptinsa sekä intohimon ruoanlaittoon ja täydelliseen tunnelmaan.

Ravintoloitsija Sebastian Kuhlefelt ja kiinteistön omistaja ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka myötä myös Pickala Golfista tutun Spoon-ravintolan vetäjä taustatiimeineen vastaa myös TAGi:n ravintolapuolesta. Ravintola aukeaa näillä näkymin huhtikuun alkupuolella.

 

Suurella sydämellä ja leveällä hymyllä

Kaikki alkoi viime syksynä, kun Ravintola Vistan yrittäjät Heli ja Teijo Lepola kertoivat kiinteistön omistajalle vetäytyvänsä TAGi:sta menestyksekkään 7 vuoden rupeaman jälkeen. Tiedon myötä ravintoloitsijan haku käynnistettiin hiljaisesti samantien. Yksi hakijoista oli Sebastian Kuhlefelt, joka oli jo 3 vuotta sitten ottanut yhteyttä Tapiola Golfin toimitusjohtaja Jari Hakkaraiseen udellakseen mahdollisuuksista TAGi:n ravintoloitsijaksi. Nyt ajoitus oli oikea ja lopulta nimet lyötiin papereihin.

 

“Palan halusta päästä jakamaan intohimomme ruoanlaittoon ja tuomaan uuden säväyttävän konseptimme Tapiolan Golfkeskukseen. Puitteiltaan ja sijainniltaan TAGi:n ravintolatilat ja valtava aurinkoterassi keskellä urbaania kaupunkia on jokaisen ravintoloitsijan unelma. Haluamme tehdä Tapiolaan äärimmäisen laadukkaan Bistro-henkisen ruokaravintolan, joka hyödyntää kesäkaudella upeaa terassia aivan uudella tavalla. Sloganimme on ‘Ruokaa suurella sydämellä ja leveällä hymyllä. Aina.’ ja tästä tinkimättömästä periaatteesta lähdetään TAGi:n uutta ravintolaa rakentamaan,” kertoo uusi yrittäjä Kuhlefelt.

 

Ravintoloitsija Sebastian Kuhlefeltin mukana TAGi:n ravintolatoiminnasta tulee vastaamaan raudanluja tiimi ammattilaisia ravintolatoimenjohtaja Tero Kuokkanen ja keittiöpäällikkö Katja Eloranta etunenässä. Ravintola nimi vaihtuu uuden omistajan myötä ja lopullinen nimi julkaistaan hiukan myöhemmin keväällä, jolloin Kuhlefelt lupaa kertoa lisää myös uniikista konseptista. Spoon – Pickala tulee jatkamaan toimintaansa normaalisti Pickala Golfissa.

 

“Luonnollisesti olemme suunnattoman iloisia uuden ravintoloitsijan varmistumisesta. Hakuprosessissa oli monia kovia nimiä Vistan seuraajiksi, mutta Sebastianin visio vetosi meihin eniten. Hän tuo mukanaan kovan tiimin ja oikeanlaisen tekemisen asenteen. Odotamme malttamattomina jo päästä nauttimaan uuden ravintolan antimista ja tunnelmasta”, kommentoivat vuokraisäntä Pertti Itkonen ja Tapiola Golfin tj Jari Hakkarainen.

 

Näillä näkymin uusi ravintola aukeaa keväällä huhtikuun puoleen väliin mennessä. Uusi nimi julkaistaan maaliskuun aikana.

 

Kuka 

  • Sebastian Kuhlefelt, 28-vuotias ravintolayrittäjä
  • 5 vuotta toimineen Food by Kuhlefelt Oy:n toimitusjohtaja
  • Vuodesta 2020 alkaen Pickala Golfin Spoon-ravintolan vetäjänä
  • Vuosina 2019-2021 ravintolaliiketoiminnan konsultointi ja kehitys GoGolfin kentillä, Kurkissa ja Hillsissä.
  • Vuosina 2017-2019 Hirsala Golfin ravintoloitsija

 

Lisätietoja antavat

Jari Hakkarainen
Toimitusjohtaja / Tapiola Golf Oy
050 5521 918
jari.hakkarainen@tapiolagolf.fi

 

Sebastian Kuhlefelt
Ravintoloitsija / Food by Kuhlefelt Oy
040 965 8466
sebastian@fbk.fi

 

Ravintola Spoon

Kotisivut: https://ravintolaspoon.fi/
Facebook: https://www.facebook.com/ravintolaspoontagi
Instagram: @SpoonTAGi

Leave a Reply