Perinteinen Kinkkuscramble by K-Citymarket Ruoholahti pelattiin lauantaina upeissa syystunnelmissa. Kilpailuun osallistui yhteensä 26 kivenkovaa joukkuetta. Pelimuotona oli kolmen hengen scramble, joista parhaimmat tasoitukselliset ja tasoituksettomat lyöntipelitulokset palkittiin.

Voitosta käytiin taas jälleen tiukkaa taistelua ja päivän aikana caddiemasterit ehtivätkin todistaa upeita lyöntejä kierrellessään kentällä jakamassa pelaajille eväitä. Erityisen taidokasta pelaamista osoittivat ”Team Juniorit” (Ilkka Jaakola, Niilo Jaakola ja Alex Westerholm) väylällä 17, kun Ilkka draivasi griinille ja Alex laittoi eagle-putin sisään. Junioreiden vakuuttava peli ei silti ihan riittänyt voittoon tällä kertaa, vaan kaksi joukkuetta olivat kovempia Hcp-sarjassa. Voittajajoukkue molemissa sarjoissa ”Team Riihimäki” (Leo Savonen, Patrik Björkstén, Janne Riihimäki) pelasivat 57 lyöntiä bruttona ja +1 pelitasoituksella 58 nettona. Kierroksen aikana heille kerääntyi 11 birdieä ja 2 eagleä, wau! Palkintojenjaon yhteydessä voittajatkin totesivat, ettei yhtäkään lyöntiä jäänyt kentälle. Kiva lopettaa kauden kisailut näihin tunnelmiin!

Päivän kaikki voittajat:

Tasoituksellinen lyöntipeli

  1. Team Karlsson (9) Markus Karlsson, Matti Karlsson & Maija Rautio, 59 lyöntiä (-13)
  2. Team Juniorit (5) Niilo Jaakola, Ilkka Jaakola & Alex Westerholm, 61 lyöntiä (-11)
  3.  Team Kololle (+2) Henri Piitulainen, Janne Peltonen & Jussi Eskola, 62 lyöntiä (-10)

Tasoitukseton lyöntipeli

  1. Team Riihimäki, Leo Savonen, Patrik Björkstén & Janne Riihimäki, 57 lyöntiä (-15)
  2. Team Piltz, Jaakko Mäkitalo, Samuli Yliperttula & Mikael Piltz, 58 lyöntiä (-14)
  3. Team Jaakola, Keijo Jaakola, Jarmo Jaakola & Tommi Westerholm 60 löyntiä (-12)

Erikoiskisat

Lähimmäs lippua, väylä 2 – Marko Lehtonen 1,36 m

Lähimmäs lippua, väylä 4 – Maija Rautio 0,50 m

Lähimmäs lippua, väylä 13 – Janne Peltonen 0,95 m

 

Tulokset kokonaisuudessaan löytyvät täältä.

Tapiola Golf onnittelee kaikkia voittajia, kiittää osallistujia ja toivottaa hyvää kauden loppua! Kilpailuun osallistui myös K-Citymarket Ruoholahden kauppiaat Sari ja Tero Huhtala. Iso kiitos heille!

Leave a Reply