Lauantaina pelattiin kauden päätöskilpailu sekä juhlittiin Oktoberfest-teemaista päätösiltaa.

Kilpailun pelimuotona toimi ”Teemun erikoinen”, jossa valittiin joukkueen paras avauslyönti ja jonka jälkeen jokainen pelasi oman henkilökohtaisen tuloksensa. Joukkueen tulos muodostui henkilökohtaisten pistebogey tulosten keskiarvosta. Kilpailijat pääsivät nauttimaan hyvästä syksyisestä pelikelistä ja kierroksen lopussa jopa lämpimästä ilta-auringosta. Kilpailussa nähtiinkin tiukka kamppailu voitosta, kun voittaja ratkesi vain puolikkaan bogeypisteen erolla. Voittajaksi itsensä lopulta taisteli Team Rautio, johon kuuluivat Maija Rautio, Eeppo Haukka, Keijo Jaakola sekä Hannu Santasalo.

 

 

 

Päätösiltaa vietettiin Oktoberfest-teemalla ja Ravintola Vista oli jälleen loihtinut loistavat herkut juhlapöytään. Päätösillassa palkittiin myös kauden aikana kilpailumenestystä niittäneet TaGilaiset. Alempana kuvia juhltaunnelmista.

Tapiola Golf kiittää kaikkia osallistujia ja onnittelee voittajia!

 

Päätöskisan voittaja joukkue Team Rautio

 

Vuoden klubilaisena palkittu Ilkka Forsell

 

Vista Perhepeli cupin voittajat Team Jaakola

 

Palkintoja useista kilpailuista voittanut Ilkka Jaakola

Leave a Reply