Pelipäivä Lauantaina 2.10. yhteislähtö klo 13:15 – kisainfo klubilla klo 12:50.

Pelimuoto Pelimuotona on ”Teemun erikoinen” täysin tasoituksin (kilpailussa käytettävä suurin slope on 36). Pelimuodossa ryhmän kaikki jäsenet avaavat ja sen jälkeen kukin jatkaa valitun avauksen paikalta omalla pallolla reiän loppuun. Joukkueen tulos on kaikkien neljän pelaajan tuloksen keskiarvo. Kilpailutoimikunta kokoaa lähtöryhmät ja joukkueet ilmoittautuneista pelaajista niin, että joukkueet ovat mahdollisimman tasavahvat.

Erikoiskilpailut Voit halutessasi varata omalla tai yrityksesi nimellä erikoiskilpailun. Varaa caddiemasterilta väylä viimeistään torstaina 30.9. ja määrittele siihen liittyvä kilpailu (esim. väylä 5: lähimmäksi lippua kolmella lyönnillä tai väylä 4: kauimmaksi lipusta greenillä). Hanki väyläkilpailun voittajalle palkinto ja toimita se caddiemasterille pelipäivänä ilmoittautumisen yhteydessä.

Kilpailumaksu Ei kilpailumaksua. Normaali green fee/peliliput pelaajille, joilla ei ole pelioikeutta. Osallistujille tarjolla lihis taukokioskilla

Palkinnot Palkinnot jaetaan päätösillan aluksi klubilla samana iltana.

Ilmoittautuminen Kilpailuun otetaan mukaan 60 pelaajaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen viimeistään keskiviikko 29.9.2021 klo 12:00 mennessä. Jälki-ilmoittautumisia otetaan vastaan vain vajaiden kilpailuryhmien täydentämiseksi. Ilmoittaudu tästä

HUOM! Päätösiltaan, joka on tänä vuonna Octoberfest-teemalla, ilmoittaudutaan erikseen täältä

Lämpimästi tervetuloa!

Tapiola Golf ry
Klubitoimikunta


Ilmoittaudu mukaan Oktoberfest -teemaiseen päätösiltaan!

Jäsenet 30 € / Avecit ja ei jäsenet 40 €

19:00 Tilaisuus alkaa – Alkumaljat

23:30 Tilaisuus päättyy

 

Illan menu

Talon alkumalja

Syysjuuressalaattia ja vihersalaattia Kurpitsaa ja punajuurta, piparjuurikastiketta Hapankaalia ja currysinappia Perunaa Vistan tapaan Marinoitua punasipulia Intialaisittain marinoitua kanaa

Bratwurstit ja artesaanimakkaroita Possun niskaa inkivääri-espressokastikkeessa

Juustoiset Flammkuchenit

Omenastruudeli, mascarbonevaniljakastike Kahvi/tee

Leave a Reply