Lauantaina 25.9. pelattiin junioreiden päätöskilpailu.

21 reipasta nuorta osallistui lauantaina juniorien kauden päätöskisaan. Onneksemme sateet olivat hellittäneet ennen kisan alkua eikä vettä tullut kierroksen aikanakaan, joten saimme nauttia mukavasta syksyisestä golfkelistä. Pelaajat lähtivät kuudessa ryhmässä matkaan tähän 9 reikäiseen kisaan klubin 1 teeltä.

Kisassa pelaajat saivat kokea onnistumisia ja lähes puolet kisaajista pelasivat tasoitukseensa tai sen alle. Pääkisa oli henkilökohtainen pistebogey-kisa jossa voittajaksi tällä kertaa nousi Tomas Puskala 25 pisteellä. Toinen kisassa oli Fiia Saari joka ylsi 22 pisteeseen ja kolmas oli Daniel Westerholm piste vähemmän pelanneena.

Tasoituksettoman lyöntipelikilpailun voitti tällä kertaa Benjamin Guthwert huikealla 37 lyönnin tuloksella. Lisäksi meillä oli erikoiskilpailuna lähimmäs lippua väylällä 2. Tässä erikoiskilpailussa nuori Niilo Jaakola oli paras jääden 3,5m lipusta. Vielä lisähuomina tässä voi mainita että Niilo teki tällä reiällä vielä birdien!

Kilpailun jälkeen kilpailijat saivat nauttia Vistan hyvästä ruuasta ennen palkintojen jakoa Henkka Karvisen johdolla.

Tapiola Golf kiittää kaikkia kuluneesta kesäkaudesta ja toivottavasti näemme mahdollisimman monen kanssa myös syys/talvi -kauden harjoitusryhmissä!

 

Alla muutama otos kisapäivän tapahtumista:

Leave a Reply