Vielä on kesää jäljellä – ja naisten golftapahtumia. Lauantaina 28.8. klo 14 alkaen kisaamme naisten tasoituksellisen pistebogikisan, jossa ihan jokaisella meistä on mahdollisuus pärjätä, kunhan vain tasoitus vastaa omaa pelitasoa. Tasoituksesi vastaa omaa pelitasoasi, mikäli kirjaat mahdollisimman monelta kierrokselta tuloksesi tasoitusjärjestelmään. Pistebogikisaan voit jo nyt käydä ilmoittautumassa kilpailukalenterimme kautta, siellä on myös tarkempaa kuvausta kisasta. Toivon kisaan mukaan mahdollisimman monta naispelaajaamme, nautitaan pelaamisesta ja yhdessäolosta.

Kauden viimeinen naisten peli-ilta on tiistaina 7.9., siitä tulee tarkempi kuvaus kilpailukalenteriin.

Eclectic ja birdiepuun täyttö jatkuvat vielä syyskuun loppuun saakka. Eclecticin tilanteen näet Tapiola Golfin nettisivuilta kilpailukalenterin alapuolelta.

Meillä on Tagin naispelaajien yhteinen WhatsApp-ryhmä, jonka avulla saamme jaettua kuvia ja välitettyä tietoja nopeammin kuin näillä uutiskirjeillä. Mikäli haluat mukaan ryhmään, ilmoita minulle nimesi ja puhelinnumerosi. Tavoitat minut sähköpostitse perhe.bjorklund@kolumbus.fi tai puhelimitse 040 7281979.

 

Iloa ja oikein mukavia pelikierroksia kaikille toivottaa ladykapteeni Ulla Björklund

Leave a Reply