Viikonloppuna pelattiin kilpagolfia ympäri Suomen. Lohjalla St. Laurence Golfissa pelattiin midien lyöntipeli SM-kilpailut ja Aura Golfissa Turussa OnGolf Finnish Senior Open.

Lohjalla kolmen päivän kilpailu saatiin pelata upeassa säässä ja tulostaso oli sen mukainen. Tapiola Golfia edustivat Mikko Saarinen, Jarmo ja Keijo Jaakola, josta Keijo nähtiin sunnuntaina tuulettamassa Suomen mestaruutta. Kolmesti par-tuloksen alittanut Keijo voitti ylivoimaisesti neljällä lyönnillä lopputuloksella -10. Tulokset kokonaisuudessaan näet täältä.

Aura Golfissa TaGin lippua piti korkealla Mika Piltz. Yli 50-vuotiaiden kiertuella pelattiin myös kolme kierrosta. Mikan aloitti kilpailun vahvasti tekemällä peräti 5 birdietä ensimmäisellä ysillä. Birdien lisäksi kierroksiin mahtui myös heikompia tuloksia ja Mika voitti niukasti kilpailun tuloksella +4. Tulokset näet täältä.

 

Onnittelut Keijo ja Mika!

Leave a Reply