Huh hellettä, sitä on nyt piisannut. Ja helteen mukana kuivuutta, joten kenttäämme on jouduttu kastelemaan päivisinkin. Itsekin olen pari kertaa saanut pelikierroksen aikana yllättävän mutta virkistävän suihkun.

Naispelaajien ohjelmassa on luvassa ainakin seuraavaa:

21.7. menemme kahdeksan naisen voimin Nordcenteriin pelaamaan perinteisen ystävyyskisamme toisen osaottelun. Meillä on edessämme haastava tilanne, kun Tapiolassa 21.6. pelatun ottelun jälkeen Nordcenter johtaa kolmella bogipisteellä. Mielellämme pitäisimme komean pystin koristamassa omaa Members’ Loungeamme.

Maanantaina 9.8. menemme Ringsideen pelaamaan kuuden naisen voimin Hirsalan, Ringsiden ja SHG:n naisten kanssa. Tämä peli-ilta ei ole varsinaisesti kisa, ihan vain parhaiten pelannut palkitaan. Tapiolasta on mukaan ilmoittautunut lisäkseni Riitta Santasalo, joten neljälle olisi vielä tilaa. Pelimaksu on 45 euroa, lähtöajat 16-17. Ilmoittaudu minulle (040 728 1979), mikäli haluaisit tulla mukaan.

Elokuun naisten peli-ilta on tiistaina 10.8., lähdöt 18.30 alkaen. Tästä tulee lisätietoa kilpailukalenteriin. Kisa on joka tapauksessa leikkimielinen ja puolikkaan kierroksen jälkeen syömme totuttuun tapaan yhdessä Vistassa. Jos olet uusia pelaajiamme, tule ihmeessä mukaan tutustumaan meihin ”vanhoihin”. Ilmoittautua voit joko nettisivuiltamme löytyvän kilpailukalenterin kautta tai olemalla yhteydessä caddiemasteriin. Iltaan mahtuu mukaan 24 naista.

Lauantaina 28.8. klo 14 alkaen pelaamme naisten pistebogikisan täysin tasoituksin. Tästäkin tapahtumasta tulee lisätietoa kilpailukalenteriin.

Eclecticin tilannetta ei ilmeisesti saada näkyviin Gamebookin kautta. Voit viedä tuloksesi ja tulosparannuksesi caddiemasterille. Eclecticiin voit edelleen ilmoittautua mukaan maksamalla cädärin luona 5 euroa, meillä on vielä pitkälti aikaa iloita jokaisesta väylästä, jonka tulosta saamme parannettua.

Birdiepuuhun naisten pukuhuoneeseen voit käydä laittamassa tiedot tekemistäsi birdieistä. Pikkuhiljaa alkaa olla omenoiden aika. Olen ollut todistamassa monen pelikaverin birdieitä kierroksilla, toivottavasti syksyllä näemme hyvin värikkään birdiepuun.

Muistakaapa jättää mahdollisimman paljon tuloskortteja, jotta tasoituksenne vastaisi todellista pelitasoanne.

 

Iloa, terveyttä ja oikein mukavia pelikierroksia kaikille toivottaa ladykapteeni Ulla Björklund

Leave a Reply