Meillä oli tiistaina 8.6. toinen naisten peli-ilta meille uudella jännällä pelimuodolla: mukana sai olla 9 mailaa, joista jokaisen väylän jälkeen piti hylätä yksi. Niinpä pelasimme kaikki väylän 9 vain yhdellä mailalla. Normaalista poikkeavista mailavalikoimista huolimatta Päivi Konttila-Lokio pelasi erinomaisen pistebogeytuloksen 16 ja voitti pelin. Seuraava naisten peli-ilta on elokuun 10.

Torstaina 10.6. aamulla oli kentänhoitotalkoot. Korjasimme neljän tunnin aikana väyliltä lyöntijälkiä tehoiskuna. Muistathan sinä korjata omat lyöntijälkesi väyliltä ja griineiltä. Syksyllä on vuorossa jatkotalkoot.

Ystävyysottelun Tapiola – Nordcenter osaan 21.6. Tapiolassa olemme saamassa erinomaisen joukkueen, mukana ovat Eeppo Haukka, Marjatta Hirvelä, Rita Ikonen, Hannele Moisala, Riitta Santasalo, Silja Siltala, Sirkka Suopohja ja minä, Ulla Björklund. Varalla on Leena Weissman. Ensimmäinen lähtö on kello 15. Seura tarjoaa pelaajillemme ruokailun Vistassa kierroksen jälkeen. Nordcenteriin toiseen osaotteluun menemme 21.7. omilla autoilla kimppakyydeillä. Silloin pitäisi varmistaa pokaalin pysyminen Tapiolassa. Nordcenteriin on lähdössä Ulla, Marjatta, Hannele, Riitta, Sirkka ja Leena W., joten kahdelle olisi vielä tilaa. Ilmoittautua voit suoraan minulle 040-7281979.

Hirsalan, Ringsiden ja SHG:n yhteistyön on kyllä sovittu jatkuvan, mutta odottelen vielä Hirsalan ja Ringsiden vierailuiden päivämääriä.

Eclecticin tilanteen näet toivottavasti mahdollisimman pian, kunhan GameBook saa ohjelmistonsa tältä osin kuntoon. Voit viedä tuloksesi ja tulosparannuksesi caddiemasterille, joka (aikanaan) päivittää tiedot eclecticin osalta. Eclecticiin voit edelleen ilmoittautua maksamalla caddiemasterin luona 5 euroa jättäessäsi ensimmäisen tuloskortin. Muista, että kisa pelataan täysin tasoituksin. Meillä on vielä pitkälti aikaa iloita jokaisesta väylästä, jonka tulosta saamme parannettua. Muista myös viedä pukuhuoneen birdiepuuhun tiedot tekemistäsi birdieistä.

Muista myös WhatsApp-ryhmämme TAG Ladyt, johon pääset halutessasi liittymään lähettämällä minulle puhelinnumerosi. Tämä on kanavamme pikaisempaan tiedotukseen sekä tunnelmien ja mielipiteiden ilmaisuun.

 

Myöhemmin kesällä:

Naisten peli-illat 10.8. ja 7.9.

28.8. seuran sisäinen kilpailu täysin tasoituksin vain naisille

 

Iloa, terveyttä ja oikein mukavia pelikierroksia kaikille toivottaa ladykapteeni Ulla Björklund 040 7281979

Leave a Reply