Arvoisa Golfari,

Kentällämme oli poikkeuksillisia olosuhteita 19.-31.5, kun  jouduimme siirtymään talvigriineille väylillä 2, 3, 7 ja 17 kovan kulutuksen ja kylmien säiden takia. Kyseiset griinit ovat olleet tehohoidossa ja uudelleen kylvetyt alueet ovat olleet harsojen alla.

Tavoite tehohoidolla oli, että voisimme varmistaa viheriöiden tasalaatuisen pelikunnon loppukauden aikana. Vajaan kahden viikon tehohoito on tuottanut tulosta ja griinit ovat toipumaan päin. Tämän ansiosta, olemme ottaneet talvigriinit pois käytöstä 1.6.

Viheriöillä 2 ja 13 on vielä osittain harsot suojaamassa kylvettyjä alueita. Kentällä kiertää myös idätyssadetus 1 minuutin ajan kerrallaan. Kiitos kun odotat sen hetken!

Kunnostettava alue viheriöllä/Sääntö 16.1d

Vapautuminen lähimpään paikkaan, joka vapauttaa kokonaan siitä pelilinjasta, pallo asetetaan ja paikka voi olla myös viheriön ulkopuolella. Vapautuakseen näin, alkuperäisen pallon täytyy olla viheriöllä ja harso pelilinjalla. Voi pelata myös normaalisti, ei ole pakko vapautua eli voi pelata harson yli. Viheriön ulkopuolella sijaitseva pallo ja harso pelilinjalla: Pelataan normaalisti; ei vapautumista.

Muistutamme vielä kaikkia pelaajia korjaamaan alastulojäljet griinellä, niin paremmat pelipinnat pysyvät pidempään ja paremmassa kunnossa.

Olemme siirtyneet takaisin Mid-season hinnotteluun 1.6. lähtien.

Kiitos kärsivällisyydestä ja mahtavaa golfkautta!

 

 

Leave a Reply