Toukokuussa teemana on muistuttaa kaikkia kentän kunnossapidosta. Aloitimme teemaviikot Instagramissa ja Facebook muistuttamalla golfautojen käytöstä kun  golfautot otettiin käyttöön 30.4.

Golfautot

Vaikka pidetään hauskaa kentällä, muistetaan ajaa ohjeiden mukaisesti golfautoilla. Autoilla saa ainoastaan ajaa väylillä ja niille merkityillä alueilla. Pyritään välttämään ajamista griinialueiden läheisyydessä ja poistumaan väylältä kylttien mukaisesti.

Lähipelialue

Lähipelialueemme on syrjäinen timanttimme, josta tulee pitää hyvää huolta. Muistetaan harjata bunkkerit ja korjata lyönti- ja alastulojäljet. Lähipelialueelta löytyy hiekkasekoitus, jolla voit täyttää lyöntijälkialueesi. Pidäthän lyöntialueesi siistinä ja pienenä. Alueella harjoitellaan ainoastaan omilla palloilla. Ei rangepalloja alueelle.
Vieraspelaajilta veloitamme 10 € / treenipäivä. Treenikerran voi maksaa Caddiemasterille tai Mobilepayn kautta numeroon 31367. Muistathan laittaa kommenttikenttään “Lähipelialue”. Teemme lähipelialueella satunnaiskäyntejä, joten varauduthan tarvittaessa todistamaan maksusi.
Mikäli harjoitusalueella on ryhmiä, on alue pääsääntöisesti varattu kokonaan heidän käyttöönsä. Ryhmävarausten aikataulut voit tarkistaa Caddiemasterilta.

Kenttä

Toukokuun toisella viikolla aiheena on kenttä ja sen kunnossapito. Kaikki pelaajat ovat vastuussa lyöntijälkiensä ja alastulojälkiensä korjaamisesta.
 
Caddiemasterilta saat griiniharukan ja kärryistä löytyy hiekkasekoituspullo, joten syyt korjata oma sekä kaverin jäljet ovat vähissä.
Mikäli hiekkapullo pääsee tyhjentymään, ei sekään ole syy olla korjaamatta lyöntijälkeä, sillä täyttöpisteet löytyvät väyliltä 6 ja 13. Muistathan ensisijaisesti paikata lyöntijälkesi omalla divotilla tai täyttämällä lyöntijälki hiekkasiemensekoituksella. Hiekkaa tulee käyttää reilusti niin, että täyttöjälki on hieman koholla.
 
Kentänhoitomme tekee oman osuutensa, hoidetaan me pelaajat oma osuutemme.

Leave a Reply