Arvoisat Tagin naisgolffarit

 

Ihanaa, säät lämpenevät ja koronarajoitukset höllentyvät. Vappuna aloitimme birdiepuun rakentamisen ja eclectic-kisan pelaamisen. Birdiepuuta pääset koristelemaan naisten pukuhuoneeseen, joten muista käydä laittamassa puuhun omena ja sen yhteyteen nimesi ja päivämäärä aina kun olet tehnyt birdien. Omenan ripustat siihen oksaan, jossa on oikea väylän numero.

Eclectic

Eclectic -kirjanpito tulee toimimaan caddiemasterin toimesta ja voit seurata tilannetta kilpailukalenterin kautta. Pidä toistaiseksi omien kierrostesi tiedot tallessa vaikkapa ihan perinteisillä tuloskorteilla. Idea on sama kuin aiempinakin vuosina: kerätään syyskuun loppuun saakka jokaiselta väylältä parasta mahdollista tulosta, vähennetään kokonaislyöntimäärästä pelaajan tasoitus 30.9. ja katsotaan, kuka näin pärjäsi vähimmillä lyönneillä. Meillä on koko kesä aikaa iloita jokaisesta väylästä, jonka tulosta saamme parannettua. Osallistuaksesi eclecticiin käy maksamassa caddiemasterin luona 5 euroa ja pyydä parantuneisiin väylätuloksiin kirjurin allekirjoitus.

Naisten peli-illat

Naisten peli-illat saimme käyntiin 11.5. kolmen hengen scramblella. Seuraava naisten peli-ilta on 8.6. Kesäkuun peli-illassa kokeilemme 9 mailan kisaa siten, että joka väylän jälkeen täytyy yksi maila jättää pois. Onko viimeisellä väylällä ainoana mailanasi seiska, draiveri, putteri vai mikä? Siitä tulee taatusti hauskaa.

Golfkirppis

Torstaina 27.5. klo 13-19 järjestämme parkkipaikalla golfvälineiden takakonttikirppiksen. Tule mukaan myymään tai ostamaan kaikkea mahdollista golfiin liittyvää. Myyntipaikka ei maksa mitään.

Kilpailukalenteri

Kilpailukalenteri on minulle tulleiden viestien perusteella ollut hiukan haastavaa löytää uusituilta nettisivuiltamme. Löydät sen klikkaamalla etusivun oikeasta ylälaidasta kolmea viivaa, sieltä kohta ”Varaa ja pelaa” ja sitten ”Kilpailut ja tapahtumat”  https://tapiolagolf.fi/varaa-ja-pelaa/kilpailut-tapahtumat/ . Seuraa kilpailukalenteria, sieltä löydät aina tapahtumiin lisätietoja ja voit ilmoittautua niihin.

Muuta

Ystävyysottelu Tapiola – Nordcenter pelataan 21.6. Tapiolassa ja 21.7. Nordcenterissä: joukkueessa on 8 jäsentä, voit halutessasi osallistua myös vain toiseen. Ilmoittautumiset suoraan minulle (perhe.bjorklund@kolumbus.fi).

Jos ilmoitat minulle (perhe.bjorklund@kolumbus.fi) nimesi ja puhelinnumerosi, voin liittää sinut Tag Ladyt -WhatsApp ryhmään. Sitä kautta voimme hiukan nopeammalla aikataululla viestitellä.

Naisten peli-illat 10.8. ja 7.9.

Hirsala – Ringside – SHG – Tapiola päivämäärät sovitaan myöhemmin.

Lauantaina 28.8. seuran sisäinen kilpailu täysin tasoituksin vain naisille

 

Iloa ja terveyttä kaikille toivottaa ladykapteeni Ulla Björklund

Leave a Reply