KOKOUSKUTSU

TAPIOLA GOLF OY:N VARSINAINEN YHTIÖKOKOUS

Tapiola Golf Oy:n osakkeenomistajat kutsutaan varsinaiseen yhtiökokoukseen

Aika             19.1.2021 klo 18:00
Paikka         Teams-kokous (etäkokous)

Kokouksessa käsitellään yhtiöjärjestyksen 18 §:n mukaiset yhtiökokoukselle kuuluvat asiat.

Espoo 7.1.2021

Tapiola Golf Oy
Hallitus


KOKOUKSEEN ILMOITTAUTUMINEN JA TILINPÄÄTÖKSEN ASIAKIRJAT

Kokoukseen tulee ilmoittautua ennakkoon viimeistään 18.1.2021 klo 12:00 mennessä. Yhtiökokouksen valtakirjat tulee lähettää etukäteen skannattuna. Ilmoittautumiset ja valtakirjat sähköpostitse osoitteeseen caddiemaster@tapiolagolf.fi. Kokoukseen osallistuvalta tarvitaan sähköpostiosoite, johon Teams-kokouskutsu toimitetaan.

Tilinpäätöstä koskevat asiakirjat toimitetaan osakkeenomistajille sähköpostilla kokouskutsun liitteenä. Kyseiset asiakirjat ovat nähtävillä ennen kokousta Tapiola Golf Oy:n toimistossa, osoitteessa Turveradantie 17, 02180 Espoo. Mikäli osakkeenomistaja haluaa tulla tutustumaan asiakirjoihin toimistolle, on ajankohdasta sovittava erikseen. Edellä mainittu materiaali lähetetään sitä pyytävälle osakkeenomistajalle.

 

TAPIOLA GOLF – URBAANISTI TYYLIKÄS

Leave a Reply