Tapiola Golf on moderni ja viihtyisä golfkenttäyhteisö. Loistava sijainti on etulyöntiasemassa niin pelaajille kuin työntekijöille. Motivoituneessa ja iloisessa tiimissämme sinulla ei tule olemaan tylsää. Tapiola Golfissa tapahtuu aina – järjestämme yli 100 tapahtumaa kauden aikana ja olet tärkeässä roolissa, kun kohtaamme yli 100 000 golfkeskuksen kävijää.


Kentänhoitajaksi? 

Tapiola Golf hakee kentänhoitajaa golfkauden ajaksi, huhtikuu-syyskuu. Työhön kuuluu golfkentän hoitotöitä sekä käsin että erilaisilla koneilla. Työhön sisältyy myös viikonlopputyötä sopimuksen mukaan. Hakijalta toivotaan vähintään 18 vuoden ikää ja B-ajokorttia.

Aiempi työkokemus kentänhoidosta, puutarha-alalta ja golftuntemus on plussaa, mutta ei välttämätöntä.

Lähetäthän työhakemuksesi sähköpostilla tai soita ja tiedustele lisää

Gavin O’Mahoney
Kenttämestari
gavin.omahoney@tapiolagolf.fi
044 214 3332


Caddiemasteriksi?

Työnkuva

Toimenkuva on monipuolinen ja siihen kuuluu pelaajien vastaanotto, peliaikojen varaaminen, kilpailujen ja tapahtumien hoito sekä tulospalvelu, viestintä ja somen päivittäminen, jäsenrekisterin ylläpito, kassajärjestelmä ja erilaiset tilitykset sekä muut monipuoliset asiakaspalvelutehtävät.

Caddiemasterin työsuhde on määräaikainen erikseen sovittavalle ajanjaksolle ja sijoittuu välille maalis – lokakuu, kentän kunnosta ja säästä riippuen. Töitä tehdään 7 päivänä viikossa, työvuoroja on 3-6/viikko ja päivittäinen työaika on 5-9 tuntia klo 6-21 välisenä aikana.

Mitä haemme? 

Toivomme sinulta vahvaa asiakaspalveluasennetta, erinomaisia kommunikointitaitoja, joustavaa työasennetta sekä sujuvaa suomen- ja englanninkielen osaamista. Ruotsinkielentaito on eduksi.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää, että olet henkilönä tunnollinen ja viihdyt ajoittain hektisessäkin työympäristössä.

Arvostamme iloisuutta, oma-aloitteisuutta ja tiimipelaajan ominaisuuksia. Golfalan tuntemus ja aiempi kokemus caddiemasterin tehtävästä katsotaan eduksi, mutta asenne ratkaisee tässäkin kohdassa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi tai soita ja tiedustele lisää

Linda Ratilainen
Palvelupäällikkö
linda.ratilainen@tapiolagolf.fi
044 324 0192

Leave a Reply