Niinhän siinä kävi, että seuran kauden viimeinen tapahtuma, Itsenäisyyspäivän aatolle suunniteltu pikkujoulupeli, piti koronapandemian takia viime hetkellä peruuttaa. Siis normi päätös epänormaalille kaudelle.
Kun alkuvuodesta seuran johtokunnassa ja toimikunnissa teimme suunnitelmia kaudelle 2020, emme voineet aavistaakaan, millaiseksi koronapandemia kauden ja suunnitelmamme muokkaisi. Ensin jouduimme perumaan seuran kevätreissun, sitten avauskisan. Suunnitellut klubi-illat, palkintogaala ja lopuksi myös pikkujoulut – kaikki jouduimme peruuttamaan. Läpi kauden, kaikessa tekemisessämme seurasimme viranomaissuositukset ja pyrimme maksimoimaan turvallisuuden.
Kausi on myös konkretisoinut sen, että golf ei ole vain pelaamista. Se on myös vahvasti yhteisöllisyyttä; yhteistä tekemistä ja kokoontumisia myös kentän ulkopuolella. Tämä on tältä kaudelta jäänyt lähes kokematta ja nyt huomaa, kuinka tärkeä osa kokonaisuutta se on. Toivotaan, että ensi kesä, tämänhetkisten odotusten mukaisesti, palauttaisi meitä edes osin vanhaan arkeen.
Kiitoksen aika
Jotain hyvää tästäkin vuodesta löydän; golfarit jos ketkä osoittivat, että osaamme noudattaa annettuja ohjeita ja golfia voidaan pelata turvallisesti! Haluan kiittää kaikkia Tapiola golfin pelaajia vastuullisesta toiminnasta kentällä ja klubilla. Haluan myös kiittää toimikuntia, jotka mukauttivat toimintaansa pitkin kautta muuttuvien suositusten mukaisiksi.
Positiivista tässä kaudessa on ainakin ollut kauden pituus; aloitimme maaliskuun lopulla ja olemme saaneet pelata näihin päiviin asti. Pitkä kausi on vaatinut paljon myös kenttähenkilöstöltä – superkiitos kenttämestari Gavinille ja hänen porukoilleen! Kiitos kaudesta myös toimistoon, Lindalle, Hakille ja caddimastreille, joiden kanssa yhteistyössä saimme kuitenkin järjestettyä suurimman osan suunnitelluista kisatapahtumista. Hyvästä yhteistyöstä ja herkullisista ruuista kiitokset Helille, Teijolle ja koko Vistan porukalle. Vaikka pelikierros ei aina olisi mennyt ihan nappiin, Vistan herkkujen ääressä voin todeta mainoksen mukaan: hyvä ruoka, parempi mieli!
Ihanaa joulunodotusta ja pysytään terveinä!
Eeppo
Puheenjohtaja
Tapiola Golf Ry