Tapiola Golf ry:n jäsenille,
Tervetuloa yhdistyksen varsinaiseen syyskokoukseen 12.11.2020 klo 18:00. Kokouksessa käsitellään sääntöjen 9 §:n syyskokoukselle määräämät asiat.
Kokous järjestetään sekä Ravintola Vistassa että Teams-kokouksena.
Kokoukseen tulee ilmoittautua ennakkoon viimeistään 11.11.2020 klo 12:00 mennessä. Ilmoittautuminen tapahtuu caddiemasterille sähköpostilla caddiemaster@tapiolagolf.fi tai puhelimitse numeroon 09 4250 0750 toimiston aukioloaikoina. Ilmoittautumisen yhteydessä tulee ilmoittaa jäsennumero sekä osallistuuko kokoukseen paikan päällä vai Teams-kokoukseen. Teams-kokoukseen osallistuvalta tarvitaan sähköpostiosoite, johon Teams-kokouskutsu voidaan toimittaa.
Paikan päällä kokoukseen osallistuvien tulee käyttää suojamaskia kokouksen ajan.
Tapiola Golf ry
Johtokunta