Syksyn edetessä on hyvä muistaa muutama asia golfasioihin liittyen.
Toimiston aukiolo lyhenee. Näet aina viimeisimmät aukiolotiedot Tapiola Golfin etusivulla.
Golfautojen käyttöä rajataan säiden ja kentän märkyyden mukaan. Huomioithan, että kenttä ei aina kuivu syksyllä kovin nopeasti rankempien sateiden jälkeen. Varmista aina etukäteen, onko mahdollista kyseisenä päivänä ajaa golfautolla.
Range on auki olosuhteiden salliessa pitkälle talvea kohti. Range on valaistu iltaisin klo 19-22. Tervetuloa jatkamaan harjoittelukautta!
Taukokioski palvelee pelaajia päivittäin, säävarauksella. Tarkista viimeisimmät aukiolot Tapiola Golfin etusivulta.
Päivien lyhentyessä peliaika vähenee vauhdilla varsinkin arki-iltaisin. Pyydämme kaikkia pelaajia kiinnittämään huomiota oman ryhmän pelinopeuteen ja erityisen tärkeää on pysyä edeltävän ryhmän vauhdissa. Näin saamme valoisaan aikaan mahdollisimman moni pelaaja maaliin. Kiitos yhteistyöstä!