MidTourin osakilpailu pelattiin kuluneena viikonloppuna Tapiola Golfissa. Olosuhteet suosivat kilpailijoita ja molemmat päivät päästiin pelaamaan aurinkoisessa, hieman tuulisessa säässä.
Kilpailuun osallistui yhteensä 140 pelaajaa ja lauantain cut-rajan (+6) heistä selvitti 84 kilpailijaa. Jo ensimmäisellä kierroksella vakuuttavasti 69 lyöntiä (-3) pelannut St. Laurence Golfin Antti Ulvio jatkoi varsin vahvoja otteita myös kilpailun toisena päivänä pelaten samaisen tuloksen myös sunnuntaina. Ulvion tulos -6, riitti lopulta kilpailun voittoon kahden lyönnin erolla toiseksi sijoittuneeseen Joonas Mäkiseen (-4). Jaetulle kolmannelle sijalle itsensä pelasivat Janne Linnermo sekä Nikke Tyry tuloksella -3.
Kilpailussa nähtiin paljon onnistumisia, mutta mainittakoon niistä erityisesti Tomi Kaikkosen lauantain kierroksella tekemä Hole in One, väylällä 2.
Myös Tapiola Golf oli kilpailussa vahvasti edustettuna neljän TaGilaisen voimin ja seuraavassa vielä heidän tuloksiaan. T15 Keijo Jaakola (70, 77), T39 Martti Moisala (76, 74), T76 Mikko Saarinen (74, 84) ja Ilkka Mäkelä (87, MC).
Tapiola Golf onnittelee voittajia, kiittää pelaajia sekä järjestäjiä hyvin onnistuunesta kilpailusta ja toivottaa hyvää golfkauden jatkoa!
 

Voittajana palkittu Antti Ulvio.
 
Kilpailun tuloksiin pääset alla olevasta linkistä!

Kilpailukalenteri