Oletko sinäkin hieman hämmentynyt kaikista sovelluksista ja mitä tehdään missäkin?
Älä huoli – niin mekin olimme alkuun! Tässä pieni kooste näistä golfiin liittyvistä sovelluksista.

NexGolf
Tämä on pelaajien ajanvarausjärjestelmä. Voit käyttää NexGolfia selaimessa tai ladata NexGolf-applikaation puhelimeesi. Järjestelmään voit päivittää muuttuneet yhteystietosi ja ylläpitää jäsen-/asiakasprofiilia. Jäsenyyteen ja osakkuuteen liittyvät laskut näkyvät NexGolfissa.

GameBook
Tapiola Golfin kilpailujärjestelmä ja pelaajille kätevä sähköinen tasoituskortti. Tapiola Golfin järjestämät kilpailut toteutetaan GameBookilla. Pelaajat voivat syöttää omat tasoituskierrokset GameBookin kautta. Käy asetuksissa hyväksymässä synkronointi eBirdie sovelluksen kanssa, niin tasoitus päivittyy automaattisesti kumpaankin järjestelmään.
 

eBirdie
Tämä on Golfliiton sovellus, joka on korvannut aiemmin käytössä olleen fyysisen jäsenkortin. eBirdiestä löydät myös tasoitushistoriasi sekä näet mitkä kierrokset vaikuttavat tasoitukseen.
Tapiola Golfin Caddiemasterit auttavat mielellään ja selvitämme, mikäli on jotain epäselvyyksiä. Rohkeasti saa tulla pyytämään apuja 🙂