Golfkausi on käynnistynyt! Suorita tämä haaste pelaamalla Tapiola Golfin kentällä 30.4.-31.5. ja osallistu arvontaan, jossa voit voittaa pelioikeuden tai sarjakortin! Lisäksi muita peli- tai tuotepalkintoja.
 
Haasteeseen hyväksytään kaikki 18 reiän kierrokset, jotka on pelattu Tapiola Golfissa haasteen aikana. Tulostaulu tulee näyttämään reaaliaikaisesti aktiivisimmat Golf GameBook golfaajat Tapiola Golfissa haasteen aikana!
 
Kaikkien haasteen suorittaneiden kesken Tapiola Golf arpoo:
– Pelioikeus Tapiola Golfiin kaudelle 2020 tai sarjakortti 40 * 9 reikää
– 2 x Pelipäivä neljälle henkilölle Tapiola Gofissa sisältäen lounas, range, golfauto ja green fee
– GameBook-tuotteita
 
Palkitaan myös parhaimmat pisteet pelannut pelaaja 10 * 9 reiän sarjakortilla.
 
LISÄTIEDOT
 
Haaste alkaa klo 00:01 (UTC) 30.04.2020 ja päättyy 11:59 (UTC) 31.05.2020. Kaikki kierrokset tulee olla syötettynä Golf GameBookiin ennen haasteen päättymistä. Haaste rekisteröityy suoritetuksi, kun olet lopettanut pelisi applikaatiossa.
 
ARVONNAN SÄÄNNÖT
Arvontaan osallistuminen alkaa 30.4.2020 ja päättyy 31.5.2020.
Arvontaan osallistuvan henkilön on oltava Golf GameBook-käyttäjäksi rekisteröitynyt henkilö (sovelluksen latauksen yhteydessä tai Golf GameBookin verkkosivuilla).
Arvonnan voittaja arvotaan henkilöiden kesken, jotka ovat pelanneet 18 reiän kierroksen Tapiola Golfin kentällä 34.2020-31.5.2020 välisenä aikana, osallistuneet Golf Gamebookin TaGin keväthaasteeseen.
Arvonta suoritetaan maanantaina 1.6.2020. Tapiola Golf ottaa voittajiin yhteyttä henkilökohtaisesti kahden arkipäivän kuluessa arvonnan päätyttyä. Yhteydenotto tapahtuu sähköpostitse voittajan ilmoitettuun sähköpostiin.
Vastausaika palkinnon vastaanottamiseksi on seitsemän (7) arkipäivää. Jos voittaja kieltäytyy palkinnosta, jos voittajaa ei tavoiteta seitsemän arkipäivän kuluessa ilmoituksesta tai jos voittaja ei täytä muita kilpailun järjestäjän asettamia ehtoja, kyseiselle päiväkilpailulle arvotaan uusi voittaja. Mahdollista kolmatta arvontaa ei enää suoriteta.
 
Arvontapalkinnot:
– Pelioikeus Tapiola Golfiin kaudelle 2020 tai sarjakortti 40 * 9 reikää
– 2 x Pelipäivä neljälle henkilölle Tapiola Gofissa sisältäen lounas, range, golfauto ja green fee
– GameBook-tuotteita
 
Arvonnan järjestäjä:
Tapiola Golf Oy
Turveradantie 17
02180 Espoo