Pelikauden alussa havaittujen seikkojen johdosta selkeytämme toimintaohjeitamme ja näkökantaamme koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilanteen aikana.
Ymmärrämme ihmisten hädän ja huolen terveydestä ja siitä, että poikkeustilanne voi vaikuttaa golfin pelaamiseen.
Tapiola Golfissa noudatetaan huolellisesti Suomen hallituksen ja viranomaisten antamia määräyksiä, ohjeita ja rajoituksia. Olemme konsultoineet Valtioneuvoston koronaneuvonnan viranomaista golfiin liittyvissä asioissa ja selvittäneet heidän kantansa sekä ohjeistuksen koskien toimintaamme. Emme ole rikkoneet viranomaisten antamia määräyksiä, ohjeita tai rajoituksia. Olemme käyneet viranomaisen kanssa läpi sekä kentällä liikkumisen että rangen käytön. Tärkeintä on turvaetäisyyksien ja henkilökohtaisten suojautumisohjeiden noudattaminen.
Valtioneuvoston viranomaisen mukaan on todella hienoa, että avasimme kentän ja ihmiset pääsevät pelaamaan sekä ohjeistamme pelaajia tinkimättömästi noudattamaan turvaetäisyysmääräystä ja muita viranomaisten antamia ohjeita.
Yllä mainitun mukaisesti ei siis ole todennäköistä, että golfkentät suljettaisiin tai pelaaminen kiellettäisiin.
Haluamme toimia vastuullisesti huomioiden ihmisten terveyden ja turvallisuuden. Teemme paljon erikoistoimenpiteitä, jotta tartuntariski sekä pelaajien että työntekijöiden osalta olisi mahdollisimman vähäinen.
Tapiola Golfissa startin voi varata 1 tai 2 pelaajalle, mikäli on tilaa tai se on muutoin mahdollista. Näin suosittelemmekin, jos tämä on tarpeellista esimerkiksi iän tai riskiryhmään kuulumisen takia.
Pyrimme näissä poikkeusoloissa turvaamaan toiminnan jatkuvuuden ja työntekijöiden työsuhteet ilman lomautuksia tai irtisanomisia. Näin myös palvelut ja kentänhoito voidaan järjestää siten, että golfin pelaaminen on mahdollista Tapiola Golfissa.
Toivotamme golfareille hyvää ja turvallista golfkauden alkua!
 
Jari Hakkarainen
Toimitusjohtaja
Tapiola Golf Oy
050 552 1918
jari.hakkarainen@tapiolagolf.fi